- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Ezt nem ertem. - pedig egyszerű. Általában 99%, hogy Magyarországról fórumozunk. Én ha másik országból írnék biztos jelezném, hogy melyik országból vagyok és nem a 3. hozzá szólás után jelzem. Másképpen keresünk ajánlunk, ha nem kis hazánkba lesz a szállítás.
Amazon nem tud szállítani kereskedő nélkül.
A kereskedő határozza meg hova szállíttat. -
Technoman
őstag
Érdemes az "összefoglalót" elolvasni, mert nagyon sok hasznos infó található benne. Főleg, aki csak most kezd el ismerkedni a KODI-val
A 2GB hiányát -és is azért ajánlom- saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor az én 1/8-as Venz-em, a kezdeteknél állandóan lefagyott, de ott is csak akkor, amikor elkezdtem katalogizálni, a csillárd mennyiségű filmjeimet/sorozataimat.
CEC- Nekem egy Pana TV-m van, aminek a távjával, gyönyörűen tudom a Boxot irányítani. Sőt a Keymap Editor-ral testre is tudod szabni a TV távját, így pld a feliratkezelést is tudod használni. -
Martin Eden
tag
Nekem tegnap érkezett meg a beelink, egyelőre csak az android részét próbáltam ki, nekem meglepően fürge volt rajta az előtelepített kodi, habár elég sokszor ki is dobott, ami persze már nem tetszett annyira. Igazából az LE-s karrierem akarom én is megkezdeni ezzel az eszközzel (az összefoglalóban azt írják arra egy 1/8-as verzió is elég lehet amúgy), csak telepítésre még nem volt időm, mint látom most meg az image letöltésekkel is vannak problémák, remélem azért a hétvégére helyrerázódik.
Illetve rendeltem hozzá usb-s lan adaptert, ami talán jövő héten érkezik, kíváncsi vagyok, usb 2.0-n milyen sebességet lehet elérni majd a gyári 100M lanhoz képest. Ha sikerülne ráduplázni, már jó lenne.
Ami még kevésbé tetszett, az a távirányító: elég egyszerű (ez nem feltétlen baj) és eléggé keményen és hangosan járnak a gombjai...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest