- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
tigipuf #89751 üzenetére
A droidos Kodit futtatva a Tanixon a lejátszás teljes terhe a CPU-ra hárul, mindemellett a háttérben tovább fut a rendszer, ami szintén zabálja az erőforrásokat.
CE-t használva pedig egyrészt besegít a lejátszásba a GPU is, másrészt pedig a rendszer maga sokkal kevésbé erőforrásigényes, mindezeknek köszönhetően a hardver terhelése lejátszás közben a töredéke lesz, mintha androidos kodit futtatva néznéd ugyanazt, ugyanazon a masinán.
Hangok (DD, DD+, DD TrueHD, DTS HD stb.) tekintetében nem vagyok otthon (egy Cuby 9-es van a nappaliban a TV-re kötve, ami nekem/nekünk bőven elég - nem jött még szembe olyan anyag, ami megakadt volna a droidos Kodi torkán).
Használok itthon S905X4-es CPU-val szerelt mini pécét androiddal és S905X3-ast CE-vel. Ahol kell a droid, ott előbbi a nyerő, ahol csak médiaplayerre van szükség, ott pedig az utóbbi.
Ja, és az Alice valóban egy Kodi, semmi extra. Annyit kell tudni róla, hogy még 18.x-es (azaz Leia), aminek köszönhetően van rá Exoshark kiegészítő (számomra ez utóbbi trakt-tal felvértezve elengedhetetlen kellék). Hogy milyen fejlesztések történtek a 19-es Kodiban és hogy ezek hiányoznának-e neked, azt nem tudom.
-
cof
veterán
válasz
tigipuf #89751 üzenetére
Inkább csak egy skin szerintem ez az Alice elnevezés, legalábbis főmenüben is ott virít már. Meg az Alice UX is erre utal, nincs köze továbbiakaban az appokhoz.
Két hetente van szerintem de csak kis ideig raktáron. Ilyen árkategóriában jelenleg ez bestbuy, és ugye német raktár, ami 1 héten belül itt is van jobb esetben.
S905X3 Vontar X3, HK1, X96 MAX, X96 Air, ezek okés gépek csak figyeni kell honnan rendeled, mert akad fake ramos.
-
Beni2360
félisten
válasz
tigipuf #89619 üzenetére
Na a tuta1975 által említett videót letöltöttem és a CE 9.2.8-l elkezdtem lejátszani. Nála 8 perc után 68 c fokos CPU mellett kilépett. Nálam 20 perc után 51 c fok (nekem egy venti van a box alatt) és simán megy a film. És HDR10+ is simán megy ami nem 20 GB-s hanem 68 GB.
-
tigipuf
senior tag
-
ztsoft
őstag
válasz
tigipuf #50129 üzenetére
Ez most komoly? Minden egyes nap valaki megkérdezi az S905X2-es box-ot. Tessék használni a keresőt, azért van.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nagyon kevesen vettek még ilyes SoC-al szerelt box-ot, így nagyon vélemény sincs. Jelenleg csak Android-dal használható, LE/CE nincs rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest