- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
szasanyi #85446 üzenetére
Na a táv fájlát remote.conf [link] a sz. gépen ahova
(a gyökérbe) dtb.img másoltad oda másold be.
----------------------
A vfd.conf [link] meg miután elindult a CE és a sz. gépeden létre hoztál egy hálózati helyet videóm akkor a configfiles mappába másod és újra indítás és máris az időt fogja mutatni.
Egyébként ha feliratkozol a csatornámra sok minden okosságot is találsz a CE-vel KODI-val kapcsolatban
Remélem ezek utám már menni fog. -
vargalex
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
-
vargalex
Topikgazda
válasz
szasanyi #85439 üzenetére
Szia!
1. Linkeltem vfd.conf-ot
2. Átállítottad android alatt adaptive-ra a HDR-t? (ezt is kérdeztem korábban)
3. Kodi alatt beállítottad, hogy milyen hangsáv fogadására képes eszközöd van? (összefolglalóban (is) megtalálod)
4. Nálam nincs gond a távirányítóval (igaz egyébként HDMI CEC-en használom), de összefoglaló 62.e pontját érdemes megnézni. -
vargalex
Topikgazda
válasz
szasanyi #85382 üzenetére
Ha azt a lejátszót kaptad, amit linkeltél, akkor azon van reset lyuk az USB és az SPDIF (jack) között.
Illetve, mivel ez egy S905X3 SoC-al, 4 GB RAM-al és gigabites LAN-al szerelt változat, így aCOREELEC
partíción (első partíció az SD kártyán) adevice_trees
könyvtárból azsm1_s905x3_4g_1gbit.dtb
file-t kelldtb.img
néven a partíció gyökerébe másolni. Majd mehet a reset gombos indítás. -
blakey
titán
válasz
szasanyi #51686 üzenetére
Itt sokan Amlogicot használunk, van aki Zidoo mellett/helyett használja, van aki Himedia mellett/helyett, LibreELEC-kel vagy CoreELEC-kel egy nagyonis használható eszközöd/médialejátszód lesz. Nem fogsz látni olyan hibákat amiket egyébként leírunk vagy egy másikhoz képest viszonyítunk. Van TV4K-m is, HDR-hez inkább azt használom de nem esik nehezemre az S912-n sem. Napi használatban van és szeretem. Zenét pl. arról hallgatok, mert azon van optikai kimenet. Nem tudok neked semmi mást írni, mert látom nagyon nehezen tudsz dönteni, pedig csak úgy kapsz tiszta képet ha kipróbálod, használod néhány napig/hétig.
-
blakey
titán
válasz
szasanyi #51676 üzenetére
Egyelőre a Blu-ray lejátszók. Apple TV pl. azért nem küldi ki az érintetlen metaadatokat, mert szerinte másképp kéne megjelenjen a HDR ezért saját beállításaival küldi tovább, egyébként neki megvan a Dolby Vision liszensz is, tehát valószínűsíthető, hogy jól is van beállítva. Egyébként az Amlogic boxokon a HDR egyáltalán nem rossz. A másik, hogy a HDR megjelenítést is kalibrálni kéne ahogy az SDR-t is, különben ott is lehetnek gondok.
-
blakey
titán
válasz
szasanyi #51658 üzenetére
Többnyire minden légegérrel működik, figyelmedbe ajánlom az iweipoo GT01-et. Az említett típusokkal nincs tapasztalatom.
-
ORCA58
addikt
válasz
szasanyi #51624 üzenetére
A gyári lejátszója és a KODI (már ha abban engedélyezve van) kadencia helyesen játszik le videókat.
Más lejátszók nálam nem váltanak, marad a gyári frekvencia.
Amit eddig néztem rajta azoknál képminőségben nem látok különbséget a kb. 8 éves Full HD Samsungon.
A gyári MediPlayer úgy lett kialakítva, hogy a hozzá adott fapados távval is lehessen használni.
Chrome-ban csak a régivel lehet videót lejátszani (pl. hozzá adott), de azt amúgy sem érdemes erre használni. -
mexel
veterán
válasz
szasanyi #51600 üzenetére
Én csak azt mondom hogy a 3 év gari az nem ér ennyit és mivel már online vásárlás világában élünk nem tudom ilyen eszközt miért érdemes itthon venni ( nyilván most csak boxról beszélek aminek nincs normális kereskedelmi hálózata itthon, nem tv-kről vagy más termékekről).
Ugyanezzel a tudással kb ugyanezt lehet megvenni gyorsan EU raktárból is akár kb feléért. Elvileg gari ottis van, ha nem működik akkor általában van rá megoldás ( paypal vagy az eladó rendezi), ha pedig működik akkor nem szoktak csak úgy tönkremenni általában. Persze tönkre lehet tenni, de akkor a gari sem fog élni itthon sem úgysem.
Plusz az ismertebb típusokhoz az itteni fés külföldi fórumos támogatottság sokkal többet érhet. -
mexel
veterán
válasz
szasanyi #51598 üzenetére
Az olcsó alatt a kb 35-40 ezret érted? mert az csak éppen a duplája annak amibe egy s912 kerül egyébként.
Nincs vele tapasztalatom, de mivel ezzel a távval adják nem csodálkoznék ha olyan zárt bootloaderes lenne mint a strong, és csak droid menne rajta, az android meg csak sleep-be tehető mert a táv nem tudná bekapcsolni egyébként a boxot.
De ez csak találgatás mert nem próbáltam. De ennyit nem adnék érte valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kerékpársportok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest