- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Vim3L-en 11 sec körül van a boot belső tárhelyről.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nfsu17
veterán
Pont tegnap mértem le (X96 max+ 32), piros gomb megnyomása után 28s és bent van a főmenüben.
És ez lassult már, mert 24s is volt új korában.
Az X99 45s körül megy, az 64-es.
SD-ről, egy ezeréves 4GB-ról 20s körül is volt az X99.
Viszont bármelyiket nézem, belsőről nekem fürgébb volt az X99. Az X96-ot nem próbáltam kártyáról. -
Csicsóka
őstag
Anno amikor foglalkoztam ezzel a témával, utána néztem hogy mitől van ez a furcsa anomália. Mert teljesen jogos elvárás lenne hogy egy jobbfajta eMMC-ről, aminek olvasási sebessége 200 MB/sec körül alakul, sokkal gyorsabb legyen a boot folyamat, mint egy DDR50-es SD olvasó.
Aztán abban az időben volt az a pofátlanság, amikor a CE fórumon invisible státuszba tették a felezős rendszerről szóló topikom. Akik ide jártak már akkor biztosan emlékeznek még rá. Ennek az incidensnek a hatására, már nem is érdekelt hogy mit csinálnak tovább a nagymenők. Azt viszont kötve hiszem hogy valaha is fognak ezzel a témával a kedvetekért foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Batch programozás
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest