- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
szabi__memo #11424 üzenetére
Atalakitokkal azert vigyazz, en is az egyik boxomhoz usa adaptert kaptam es kuldtek melle egy 200 Ft-os EU atalakitot, es hiaba volt rairva az adapterre, hogy 110-240V le is csapta a lakasban a biztositekot. Zorgott utana valami benne gondolom eldurrant egy alkatresz. Ezekutan csak UK adaptereset veszek ha nincs EU-s, az tutira 240V-os, de azt azert nem valasztottan mert bunko nagy. BM118A tipus volt...
-
adi1234
tag
válasz
szabi__memo #11420 üzenetére
Nézz szét nem hiszem , hogy olyan drága az eu átalakító .
Amit kaptál hozzá azon elméletileg fel kellene , hogy legyen tüntetve hogy hány voltos . -
adi1234
tag
válasz
szabi__memo #11417 üzenetére
Szia . Általában tudja ,de . A boxot rendelsz akkor van néha lehetőség választani de például én alapból kaptam hozzá Eu átalakítót.
-
No.01
addikt
válasz
szabi__memo #11310 üzenetére
Ertem. Azt lehet tudni, h mennyire konnyu beloni a Kodi-ban a feliratokat, keparanyt? Mert ezekre nem hinnem, h van dedikalt gomb a TV tavjan…
-
No.01
addikt
válasz
szabi__memo #11307 üzenetére
Nagyon, de nagyon halas vagyok! a segitsegert!
A beuzemelesnel majd ott leszek, bar ketlem, h ne tudna 2 kabelt osszedugni.
+1 kerdesem azert meg lenne: Univerzalis tav (en az airmouse-t is annak hivom) melyik lehet jo?
Olvastam itt az osszefoglaloban, de tallatam egy linket ahol Kodi-hoz ajanlottak parat es ott A2 lite, Rikomagic Mk705 es Mele F10 Deluxe volt az ajnalott.Ezekkel kapcsolatban esetleg barmi tapasztalat? Kicsit remenykedek a plug&play dologban, de az ilyenekkel eddig nem tul jok a tapasztalataim.
-
No.01
addikt
válasz
szabi__memo #11299 üzenetére
Erdekes amit irsz mert azt gondoltam, h ha feluletesen is, de azert sikerult v.mennyire elmejulnom a temaban, de ezek szerint tavolrol sem
Annyit meg hozzatennek, h akinek lenne a Minix/Wetek o szeretne hasznalni nem az a kijott egy uj firmware hat gyorsan tegyuk fol az sem baj ha az meg felig Beta.
A masik heppje a 24p igy sikerult leszurni a dolgot par gyartora. Mivel a Wetek ujabb igy gondolom azert nem talaltam rola tobb tesztet/velemenyt...A masik dolog, h ez csak film/sorozatnezesre lesz hasznalva esetleg YouTube. Ha jol tudom erositoje sincs. (nemtudom ez arnyalja-e a kepet)
Ezeket mind figyelembe veve azt gondolod, h a Wetek jobb lenne, mint a Neo U1?
djnice:
Javits ki a tevedek, de az meg ezeknel is tobbe kerul (igazabol az ar szamit a legkevesbbe) mellsleg 3D nem kell egyaltalan. -
blakey
titán
válasz
szabi__memo #11284 üzenetére
Most nem értem mit rugózól, ajánlottam 3-4 készüléket valamelyik topikban, ő ezt választotta, most akkor mit szeretnél ebből kihozni?
-
blakey
titán
válasz
szabi__memo #11281 üzenetére
A Minix Neo U1 támogatott, valamit félrenézhettél, mert 1 éves modell és még most is jönnek frissítések.
-
blakey
titán
válasz
szabi__memo #11273 üzenetére
Többfélét ajánlottam, ezt választotta, nincs különösebb gond a WP2-vel (Wetek Play 2), még kevés a tapasztalat.
(#11277) m_kovacs
Egyértelmű, hogy android alatt, LE alatt nem kérdés. -
junkpod
veterán
válasz
szabi__memo #10610 üzenetére
Szerintem van spdif s905 készülékeken is ha más nem külső lapkaval. Nem csak az számít mit tud a soc hanem a körítés is, ezért van gigás lan a sima 905-hoz.
-
Szegedin
tag
válasz
szabi__memo #10614 üzenetére
A problema az, hogy egyelore a fejlesztokbol hiany van, mig a 905x talan jobban hasonlit a 905-re, igy hamarabb lett ra LE.
-
Khaosz55
addikt
válasz
szabi__memo #10610 üzenetére
Ok köszi,
a HDR jelentését nem is tudom mi, és hogy mire való
VP9 gondolom kodec nem tudom mennyire elterjedt. Hát én mkv-ket nézek általában.Spdif - azt jelenti hogy van rajta spdif kimenet ?
Még egy dolog 2+16GB memória vagy 2+32GB memória. A 16GB vagy 32GB a belső tároló kapacitása? Mert az nekem nem fontos mivel routerre kötött HDD-vel lesz megosztva a hálózat azon lesznek a filmek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest