- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songoman
aktív tag
válasz
meridaharcos #6472 üzenetére
104-es
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #6297 üzenetére
Egy média infó report sokat segitene.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
meridaharcos #6297 üzenetére
Milyen szoftverrel kódoltad, milyen beállításokkal? Ez is egy hasznos infó a hiba kereséshez.
Nem lenne egyszerűbb egy sima lemezképet menteni, mindennemű átkódolás nélkül? -
válasz
meridaharcos #6286 üzenetére
demo-uhd3d.com sajna elég lassan jönnek le a videók, és egyszerre csak 1et lehet 1ip címről tölteni
én egyébként Samsung SUHD - Journey of Color al teszteltem, ezen a videón nagyon szép és élénk színek vannak!
-
Songoman
aktív tag
válasz
meridaharcos #6238 üzenetére
Jo neked!
A Bee-link forumon is tobben panaszkodtak.
-
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #5913 üzenetére
ha társítasz hozzá egy billentyűt akkor az O betű megnyomásával jön elő és tűnik el.
vagy ha a távon van számsor arra lehet beállítani de az kicsit bonyolultabb. -
Hyena
senior tag
válasz
meridaharcos #5741 üzenetére
A zold csik hiba tobbe kevesbe mindenkinek jelentkezik mindenfele most elerheto firmware-el.
Jol gondolom, hogy wifin probalod frissiteni a romot?
Tapasztalatom szerint akkor jelentkezik ez a problema.
Amennyiben igy van dugd vezetekes halozatra es jo lesz.
Ha ugy sem mukodik akkor pendriverol valo frissites marad melyrol az eszkoz hivatalos forumaban tajekozodhatsz. -
azbest
félisten
válasz
meridaharcos #5693 üzenetére
Az api amin keresztül a youtube-ot használhatjuk legfeljebb 720p felbontást ad. Hiába állítod bármilyen nagyobra, a youtube nem ad nagyobbat.
Úgy tudom android appban is csak a youtube tv változat ad nagyobb felbontást. -
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #5693 üzenetére
A youtube nálam minden licenc nélkül is néha 1080p ez változó. beírtam a keresőbe 1080p hd film és mindegyikre 1080p van írva a címében de van amit csak 720p-ben játszik le, valószínű. hogy kód függő vagy méret.
----------------------------------------------
Más:
A napokban linkeltek egy Kínai gyár szerelő csarnokában készült film részletet ahol ilyen paneleket gyártottak és senkit nem láttam hányni. -
válasz
meridaharcos #4868 üzenetére
Elvitte a cica
-
XtremLor
őstag
válasz
meridaharcos #4805 üzenetére
Van persze, nem kell bele venni masikat. Igen mukodni fog kulso hangszoroval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged