- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pelican #5240 üzenetére
Elsőnél item desc.:
"To use this cable, your display must be a high definition display. The cable doesn't own the chip to convert digital signals to analog signals, so it only fits for the devices which itself can convert digital signals to analog signals, this listing is for the Component Adapter Cable only! The convertor is not included!! Please be sure you get this cable before purchasing, thank you!"
Random beleklikkelve egybe:
"As HDMI carries digital signals while RCA carries analog signals. In order for these two formats of signal to communicate with each other, both input and output devices needs to support the signal conversion function (code and decode), please kindly check with your user manual. If both input / output device do not support signal conversion, a signal conversion box is required."
Tovább nem néztem, gondolom az összes ugyanilyen.
Nem vágom teljesen hogy mi az a két eszköz amit ezzel a kábellel össze lehet kötni, de biztos létezik valahol a bolygón
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest