- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7400 üzenetére
Én egyrészt szinte sosem kapcsolom ki a mini pécéimet, másrészt pedig nagyon régóta hálózati adattárolót (NAS-t, vagy más, hasonló célra beüzemelt eszközt) használok, szóval a külső vinyókkal jó ideje semmilyen tapasztalatom nincs.
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7400 üzenetére
Az a boxod "hibája" lehet, mert az enyém lekapcsolja...
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7398 üzenetére
Értem. Másik backup-lehetőséget nem ismerek (még az ajánlottat sem próbáltam).
Tudtommal nem bővíthető a Kodi kodeklistája, de azért kérdezz utána máshol is.
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7396 üzenetére
A Kodin belül keresgéltél? Mert ott a Program Addonok között van egy Backup nevű. Sosem próbáltam, szóval nem tudom, hová ment.
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7393 üzenetére
Sajna ebben nem tudok segíteni, mert én csak pár sorozatot nézek, azokat meg tudom fejből...nem rögzítem
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7393 üzenetére
Átveszi. Nemrég húztam újra egy laptopot, próbából megadtam a feltelepített Kodiban az én traktos account-adataimat és a Progress-nél ugyanazt tüntette fel, mint a TV-re kötött mini pécémen, amin a sorozatokat szoktuk nézni.
Van rizikó a felhős tárolásban, de a különböző verziószámú progik közötti export/import is elég nyögvenyelős tud lenni. Ha biztosra szeretnél menni, akkor próbáld meg menteni a beállításaidat a Backup addon telepítésével.
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7391 üzenetére
Kodival az a tapasztalatom, hogy jobb tiszta telepítést csinálni és aztán elvégezni a beállításokat, mert nehéz mindent szépen átmenteni.
A filmeket/sorozatokat régóta a trakt.tv segítségével követem, így esetleges hardvercsere esetén sem kell gondolkozni, hogy épp mit is néztem utoljára. Kell egy regisztráció a trakt.tv-n, aztán Exosharkon - vagy az általad legtöbbet használt kiegészítő(kö)n - belül a fiókoknál engedélyezni kell a trakt-ot. Ezután én azt szoktam csinálni, hogy beteszem a Kodi nyitóoldalán a kedvencekbe az Exoshark/My TV Shows-on belül található Watchlist, Progress, History és TV Show Lists menüpontokat, ill. a My Movies-on belül a Watchlist-et, a History-t és a Movie Lists-et), és máris minden eszközömön látom, hogy mit szeretnék megnézni, ill. mi van épp folyamatban.
A trakt online felületét pedig értelemszerűen mindenhonnan elérem, tehát ha olvasok/hallok egy jó sorozatról/filmről, már megy is be a watchlist-embe.
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7389 üzenetére
temp-sensor diasabled verziót is próbáltad?
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7387 üzenetére
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7384 üzenetére
Szia!
Libreelec nem lenne jó rá?, Ott be lehet állítani a képernyő felbontást...
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7384 üzenetére
Sajnos nekem is csak akkor ment a felbontás váltás ha nem androidot hanem Linuxot/Openelecet futtattam rajta. Mivel fulld-s a monitor nekem nem okozott gondot.
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7382 üzenetére
Lehet olyan felbontást küld amit a VGA monitor nem tud megjeleníteni. Boxban nincs olyan menü ahol a felbontást tudnád állítani? Régi mele 2000-es bocomnál ha erről bootoltam volt egy szerkeszthető ini file amiben a felbontást be lehetett állítani
-
kenand
veterán
válasz
linuxforum #7378 üzenetére
Természetesen nem csk fullhd megjelenítőt támogat. 720p ill 1024*768-as prpjectort is boxszal használok.
-
Pozitron
tag
válasz
linuxforum #7214 üzenetére
Sima M8-ra kell? Azt odaadta nekem Lifeforce. Tehát semmi + betű, nem M8c M8n M8s, hanem szimpla M8-ra való.
Ezt oda tudom adni, vagyis a linket.
u.i.: Csak saját felelősségre blablaba...Nekem semmi közöm nincs a ROM-hoz, Lifeforce rakta össze, viszont több mint 2 éve szépen muzsikál a boxomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged