Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcrazy

    őstag

    válasz #79335424 #2630 üzenetére

    Üdv mindenkinek!

    Kicsit megkésve, de azért szeretnék válaszolni.

    Somatom: "Egy valami biztosan nem fut rajta, Android " - Még az is futhat rajta, ezt Te is tudod.

    " A hiba ott van, hogy olyanra akartad használni, ami nem az Android profilja. Sokoldalú oprendszer, de alapvetően nem médiaplayerekre tervezték." - A sokoldaluságából sorolj már fel légyszi párat, hogy az egyszerű halandók is tudják mire lehet használni egy ilyen tvbox-ot. Mert netezésre, filmezésre, háttérben letöltésre nem jó. Akkor mire jó?

    Lifeforce: "Egyszerre 1-3 oldal, egy kis film, egy kis e-mail.
    Erre valók, és nem többre, bármennyire is szeretnénk többet kivenni belőlük." - Némelyik még erre sem képes gond nélkül és így meg nem ér meg közel 25-30 ezret. A belépőszintű 15 ezres kütyük meg abszolút kidobott pénz. Aki nem tudja megvenni a jó cuccot, gyűjtögessen és addig kösse rá a Tv-re a laptopját, pc-jét. Még mindig olcsóbb és takarékosabb megoldás.
    Egyébként néztem a weboldalt, 50.000 környékén kezdődnek a "jobb" cuccok. Bár tapasztalatok hiányában ezek pozitív és negatív tulajdonságaival még nem vagyunk tisztában, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval ami az árakat illeti, akkor én sem lőttem annyira mellé a Zbox-al. Bár én nem Mo-n vettem. ( 190 euró volt 4 giga RAM-mal. Amit beleraktam SSD-t, már megvolt előtte.)

    További szép estét!

    Üdv: Mcrazy

Új hozzászólás Aktív témák