- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #30 üzenetére
Ha minden igaz, a Sandra kiírja a PCI frekit... Egyébként a 200 MHz szabványos FSB, így szimplán 6-os osztóval képződik belőle a normális 33 MHz PCI-freki.
-
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #28 üzenetére
Azonos frekin fognak menni a memóriáid.
A legújabb AMD-k az A64-ek, azokban tényleg szabadon állíthatod a szorzót - lefelé. Erre jó a Cool'n'Quiet :) De az Athlon XP-kben tavaly nyár vége óta lock van, amit a mai napig nem sikerült feloldani egyetlen moddernek sem tudtommal... Kivételek a mobil Bartonok, azok unlockosak mind a mai napig. -
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #26 üzenetére
A mostani procik mind szorzólockosok, ezen még az nForce2 chipset sem segít... A RAM-oknál az a kérdés, a 333-as mit bír. Ha megy 400-on, akkor tökmindegy, milyet teszel mellé szerintem.
Hűtés: én a Glacialtech Igloo 2740-esre adok egy pontot. -
c.zsolti
őstag
válasz
paramparya #24 üzenetére
A 333 az FSB-t jelenti.
-
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #20 üzenetére
Glacialtech nemzetközi márka, a 4xxx-es sorozata P4-es. Most jelent meg egyébként új hutojük, a Limba 2000 / Limba 2000 Pro, kicsit brutálisan néz ki :P
A Titan honlapját én sem találtam még meg, de meglesz... -
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #16 üzenetére
Sztem nézd meg a Titan honlapján, ha érdekel (egyébként igen, AMD-re való). Esetleg vegyél Alcomp hűtőt, az elég jó és olcsó is, van topicja a PH!-n is...
-
cucka
addikt
válasz
paramparya #1 üzenetére
epox 8rda3+
nálam bevált. ráadásul a nyák szép zöld, nem hányásszínű, mint a mostani alaplapokon :) -
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #14 üzenetére
Rézmagos hűtőt vegyél, ha szabályozható, az sem árt... A Spire nem igazán utratuning hűtő, erősebb kéne...
-
krokk
senior tag
válasz
paramparya #10 üzenetére
hát kb annyit tesz ha jóltom hogy a bios állítgatások egy részét + bios updatet tudod nyomni win alól
ami biztonságosabb állítólag:)
én most fogok ilyet venni jövö héten
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #10 üzenetére
Asus, Abit, Albatron jók. Nekem a legutolsó a legszimpibb, általában jó tuninglapnak ítélem meg a tesztek alapján :))
Jetwayt nem ismerem, a többire nem érdemes sok szót vesztegetbni (bár az AsRock se rossz, csak épp nem tuningra...)
mod: a mikroguru az Abit tuningot elősegítő eszköze egy chip formájában a deszkán - ha jól emlékszem :U
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
paramparya #7 üzenetére
Bővebben, mi az, ami neked noname? Még a végén kiderül, hogy azok között van az igazi nyerő... Nem mellesleg mongi Gigabyte-ja jó lap :D
Egy-egy szavazatot adnék az Epoxokra, a Soltekekre és a Chaintech 7NJL6-ra :)) -
Totyi
őstag
válasz
paramparya #1 üzenetére
Keresőt kéretik használni.:)[L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=51418&arc=f[/L]Sok érdekeset találhatsz,és nem kell új topicot nyitni.;]Amúgy nf7-re szavazok.
-
djtörök
senior tag
válasz
paramparya #1 üzenetére
asus a7n8x vagy abit nf7
Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged