- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
meglestem a linket, és 2200+ csak 133-asfsb-vel megy. a srácé pedig 166-os, tehát thorton.
tipp:
elmégy a boltba, ahol a cuccot vetted. megmondod, hogy bocsi gyerekek, fagy a rendszer. itt vettem a cuccot, légyszi nézzétek meg, vagy csere, vagy kérem a panaszkönyvet(nekem ennél nem kell továbbmenjek, ilyenkor megcsinálják)
megnézik
esetleg cserélnek 1 tápot, vagy átállítanak egy jumpert, amit esetleg te nem tettél meg, esetleg beállítják a biosodat. stb
de elvileg ott vetted, meg kell csinálják -
Flashy
veterán
az alaplap áramköri szinten ''kérdezi le'', a szoftver csak erre való utasításokkal tud beszélni. a proci nem _tudja_ hogy ő kicsoda, mert az hogy ő kicsoda csak akkor ''derül ki'' (akkor állítják be), amikor átvágják a hidakat. ha az alaplapnak lenne valami diagnosztikai funkciója ami kiírja (végülis lehetne ilyen), akkor meg lehetne állapítani.
-
Flashy
veterán
nem emlékszek hogy nálam az alaplap legelőször mit állított be a procin, de hogy amióta belepiszkáltam (átállítottam kicsit másra) azóta nincs az a program amelyik megmondja hogy ez milyen proci lenne az tuti. valoszinuleg az alaplap meg tudja mondani a hidak lekérdezésével, de szoftveresen ugy tunik ez nem nyerhető ki. érdekes amúgy.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest