- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Aktív témák
-
bela22
tag
Mivel az 530-ak ára kb 30-33k körül emléxem, hogy van (ehhez viszonyítva), egy ilyen példány megérhet akár 38-40k -t is, mivel megfelelő lappal (gondolom 955, vagy 975 volt esetleg 925xe ), és hűtéssel (ami gondolom kompi volt) megy ennyit, vagyis a proci képes rá. Ha ezt akkor is produkálná mikor megyek érte megvételre, természetesen bevállalnám ezt a plussz kp-t, hogy biztos menjen ennyit.
Ha egy ilyenre nem lenne gari, akkor kb 27-28k-ért el lehetne adni.
Nekem egy 630-asom van most (Ez most 4Ghz-en megy, és olyan 4,2 körül van vége vízzel. Akkoriban mikor vettem volt szó arról, hogy a Kínai gyártású proccok jobbak tuningban. Ezekhez nehezen, és drágábban lehetett hozzájutni, márcsak azon egyszerű okból, mert mindenki olyat akart, ami többet tud tuningban, mégha kisem használja, de ugye az árat ez srófolta felfelé. Én is ilyenre pályáztam akkoriban, és sikerült is egyet szereznem, persze drágábban mint a hasonszőrű 630-asokat adták. De nem bántam meg
Amúgy szép teljesítmény egy 3@5,7
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Na látod, ez a te véleményed. Én is leírtam a véleményem, és LOL-oztál. Most azért mert neked a véleményed ez, én sem LOL-ozlak, viszont abban azért elég sokan egyetértenek itt, ha vki felad egy procit használtan itt PH-n, akkor számíthat arra a kérdésre, hogy mennyit megy tuningban, és mindez erősen befolyásolja, hogy az adott típus esetén mennyivel többet lehet elkérni az átlagár fölött a prociért, sőt, vannak olyanok is elég sokan, akik ha nem megy bizonyos mértékű tuningot a proci, nem is érdekli őket, pl engem sem.
Azt meg feltételezzük már, hogy ha vki a tuning iránt érdeklődik, akkor rendelkezik az ahhoz kellő hardware-es háttérrel, és nem kínai piaci lapja van.Anyucit meg hagyjuk ki, mert lehet még nálad ez megy, akkor no komment.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged