Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
#35434496 #1362 üzenetére
Isten latja lelkemet,en probalom terelni a hiveket a menyorszag fele,de sajnos az Ordog nem alszik.
Az orok boldogsag foldjere,a Kanaanba,ahol nincsenek driverhibak,nincsenek elb@xottul optimizalt jatekok,nincsenek fanboyok.
Isten latja a lelkemet csak boldogan akarok jatszani driverbajok nelkul
Amugymeg ja pap vagyok@freestyée:Lehet en voltam mazlista,de veluk nem volt bajom 1x sem..
-
MrM94
addikt
válasz
#35434496 #1359 üzenetére
Koszonom uram,hogy kinyitottad nekem evvel a szoval a mennyeknek kapujat
@Kamelot: Azert mert pl Crysis 3 multinal csak 100fps korulivel tudok rendesen jatszani.Mikor 580am volt akkoris inkabb visszavettem a beallitasokat.Nalam akkor tunik nagyon simanak a jatek nemtudom miert.Persze ez jatekfuggo.BF3 ba pl eleg a 60 le is szoktam vsyncelni.
-
MrM94
addikt
Vegyel brutal kartyat h 60 fps el jatsszal?Ciki.
Engem mar ugy felhuzott hogy le is toroltem.Nem nem nyomtam,semmit elegem lett.
Igen a 3 as is ilyen volt.Ciki.Azert az AMD jatekok nem mennek szarul az nV-n legalabbis nalam eddig minden jatek okes volt..@ABU "Főleg hogy az AMD-re optimalizálják, és az Nvidián meg bugus lesz az új javításoktól.
Jól csinálják..." nV se csinalja jobban.Erre szerettem volna valaszolni.Ha meg mar keretprogramba beveszik akkor illik megirni hogy legalabb a sajat kartyajukon fusson rendesen! -
MrM94
addikt
Nalam jelentkezik a problema,hogy ha vsyncelek akkor beesik konstans 30 ra,utana felugrik konstans 60 ra.
Mindezekutan vsync nelkul 3 ba torik a kep.egyszoval jatszhatatlan...
Azert eleg ratyi dolog hogy mas jatekban brutal fps eim vannak ebbe pedig alig 60 es meg be is esik rendesen..
Es nem csak nekem,[link] nem tudom itt mennyire jatszik de eleg nagy cumi..Meg mi az hogy egy ilyen kartyanal ovatosan banni az elsimitassal?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged