Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
üzenetére
Isten latja lelkemet,en probalom terelni a hiveket a menyorszag fele,de sajnos az Ordog nem alszik.
Az orok boldogsag foldjere,a Kanaanba,ahol nincsenek driverhibak,nincsenek elb@xottul optimizalt jatekok,nincsenek fanboyok.
Isten latja a lelkemet csak boldogan akarok jatszani driverbajok nelkul

Amugymeg ja pap vagyok
@freestyée:Lehet en voltam mazlista,de veluk nem volt bajom 1x sem..
-
MrM94
addikt
válasz
üzenetére
Koszonom uram,hogy kinyitottad nekem evvel a szoval a mennyeknek kapujat

@Kamelot: Azert mert pl Crysis 3 multinal csak 100fps korulivel tudok rendesen jatszani.Mikor 580am volt akkoris inkabb visszavettem a beallitasokat.Nalam akkor tunik nagyon simanak a jatek nemtudom miert.Persze ez jatekfuggo.BF3 ba pl eleg a 60 le is szoktam vsyncelni.
-
MrM94
addikt
Vegyel brutal kartyat h 60 fps el jatsszal?Ciki.
Engem mar ugy felhuzott hogy le is toroltem.Nem nem nyomtam,semmit elegem lett.
Igen a 3 as is ilyen volt.Ciki.Azert az AMD jatekok nem mennek szarul az nV-n legalabbis nalam eddig minden jatek okes volt..@ABU "Főleg hogy az AMD-re optimalizálják, és az Nvidián meg bugus lesz az új javításoktól.
Jól csinálják..." nV se csinalja jobban.Erre szerettem volna valaszolni.Ha meg mar keretprogramba beveszik akkor illik megirni hogy legalabb a sajat kartyajukon fusson rendesen! -
MrM94
addikt
Nalam jelentkezik a problema,hogy ha vsyncelek akkor beesik konstans 30 ra,utana felugrik konstans 60 ra.
Mindezekutan vsync nelkul 3 ba torik a kep.egyszoval jatszhatatlan...
Azert eleg ratyi dolog hogy mas jatekban brutal fps eim vannak ebbe pedig alig 60 es meg be is esik rendesen..
Es nem csak nekem,[link] nem tudom itt mennyire jatszik de eleg nagy cumi..Meg mi az hogy egy ilyen kartyanal ovatosan banni az elsimitassal?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futárcégek
- SkyShowtime
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest