Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Grace arca totál megváltozott DLSS5 alatt, gyakorlatilag a program újra rajzolta az arcát, amiből ez a tipikus ai slop kinézet lett, amitől nekem hányingerem van. Leon arca viszont brutál jól néz ki az újravilágítással. Ameddig a program nem akarja agresszívan újra generálni a vonalakat, addig ez jó lehet, de az a sanda gyanúm, hogy az nvidia eljutott arra a szintre, hogy DLSS alatt már nem megvilágítást és textúrákat akar megváltoztatni, hanem konkrét karaktermodelleket, megkerülve magukat az alkotókat, ami egy ingoványos talaj. Mert ha én lennék egy játéktervező, és azt látnám hogy az nvidia az én kakarktereimmel ilyen szinten babrál, azt nem venném jó néven. De ne legyen igazam.
-
callmeakos
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Wukongnak meg az Indie-nek vágnák neki, de 1440p alá és nem akarok menni felbontásban.
Én attól tartok, hogy a piac rosszul fog reagálni az új kártyákra, az elsődleges készlethiány meg a Trump féle akciózás sem biztos hogy segíteni fog a helyzeten. És most nem is elsődlegesen nvidia oldalról nézve a dolgokat, mert ugye a 5060 és 70 nem is jön tavasz előtt, hanem nagyon függ mit gurít az AMD, mert a közepkategória most tőlük függhet, mennyire lesznek jók a 8000es kártyák, mennyire lesznek drágábbak, és mennyi készlet lesz. Nem jó előjel, hogy pont Linus mondta hajnalba a WAN Showba, hogy amerikában már most készlethiány va a B580ból. És az Intel.
-
callmeakos
veterán
válasz
Raymond
üzenetére
Nem feltétlen, mert két hónapja raktam össze a gépet, a 2070-et meg munkatárs dobta hozzám egy sör áráért, mert ő upgradelt akkor 7900XT-re, a 2070 meg csak port fogott volna, és amúgy is jött nekem egyel. Kezdésnek nem volt rossz főleg h szinte ingyen volt, de nagyon érzem a limitációját. Nem a 4K ultra a cél, de azért egy decens 1440p teljesítmény jó volna.
-
callmeakos
veterán
Az a durva, hogy senki nem tud semmit amíg nem történnek meg a bejelentések

Én is vágom a centit hogy mire váltsak 2070-ről, Intel jó bedobta a közösbe a bombát, mert tesztkörülmények közt bíztató, de még nincs senkinek valós, mindennapi tapasztalata. Én is majdnem megnyomtam az előrendelés gombot a Sapphire B580 változatra, mert itt még pont van raktáron, de aztán megszólalt bennem a vészharang hogy lehet kellene várni egy kicsit, mert senki nem tud semmit mi lesz, pláne ebben az árszegmensben.
AMD állítólag nem ad ki új felső polcos variánst, nvidia meg nem a 5060/5070el kezd, B580 meg papíron jó, de az csak a papír. Na így halásszon az ember a zavarosba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Trollok komolyan
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest