- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Én már nem vagyok olyan jó véleményen a Tahitiről, közel 10 év után ez volt az első Ati/Amd kártyám és röpke 2 hónap alatt alaposan összeismerkedtem vele. Hibák tömkelege aminek nagy részük igazából a gyártó sara, de akkor is az ilyen hibák nem igazán jelentkeznek NV oldalon: nem bírja a gyári OC-t, a NYÁK hajlamos meghajlani és a többi... Lehet rosszul gondolom, de szerintem az NV a gyártók felé jóval komolyabb szabályokat fektet le, mint az AMD. Ami pedig már az AMD sara. A DX9-es játékok... valami borzasztó gyengén fut egy két játék és a micro lag is előszeretettel jön elő bennük. Viszont nem csak rossz oldala van a kártyának, a DX11-es játékok eszetlen sebességgel futnak rajta és jelenleg az AMD ráállt a driverek tökéletesítésére, ami már most hozott egy generációs különbséget, hatalmas tuningpotenciál(7950ből 7970GHZ alacsonyabb fogyasztással) és a megkérdőjelezhetetlen előnye az árversenyben.
Ha esetleg újra tudnám élni a vásárlás napját, biztosan újra az AMD mellett tenném le a voksomat, csak most Sapphire kártya lenne a gépben a Gigabyte helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest