Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Csináltam az új Unigine benchmarknak külön topic-ot.

Amit itt érhettek el.

Legalább 1 helyen lennének az eredmények.

Nálam egyébként ennyit dobott:
-
Vigilante
őstag
Ez bizony kereken +30%-al erősebb az 1080-nál, ami fedi a valóságot (30-35%), nyáron max váltok ,vagy 1080 SLI. Csak attól meg fázom mostanság egy picit.

-
Vigilante
őstag
válasz
keIdor
üzenetére
Sztem egyelőre kapkodják a levegőt, mert vagy minimum 800-900 USD-re számítottak az 1080 Ti-nél.
Félő, hogy megint árverseny nélkül maradunk a felső kategóriát illetően.
Pedig egy 2. GTX 1080-ast már vennék is a mostani mellé, ha ilyen 100e körülire bezuttyanna az ára itt hardveraprón. De ez szerintem nyár előtt tuti nem következne be. Max, ha nagyságrendekkel többet esik az 1080 Ti ára egy kicsivel a megjelenése után, akkor talán arra átváltok. 
-
Vigilante
őstag
-
Vigilante
őstag
válasz
Yutani
üzenetére
Képzeld.... Most lehet kapkodni a levegőt!
Egy ilyen romokban kiadott game-et meg se veszek, majd, ha megtanulnak optimalizálni az uborkasoftnál! Képzeld én a + pénzemet nem csak a gépemre költöm, hanem sokat adakozok az utcán a hajléktalan embereknek. Szóval, ha megkérhetnélek ne turkálj a zsebemben köszi! 
schawo: Ha emiatt kell szégyenkeznem, akkor tőled is megkérdezném, hogy mennyit adakozol a rászorulóknak!? Ha már ennyire megy itt a másik zsebében való kotorászás! Te is biztosan, soha sem szedtél le semmit illegálisan a netről.

Hozzáteszem, nekem ez a gép munkaeszköz is, nem csak játékok futtatására kell.

Majd, ha nekem is jól működik az adott patch-el, vagy más módon kipróbálhatom , akkor majd fogok fizetni tizen ezreket.
Azt se tudjátok mennyi eredeti gamem van, dem ár megy a köpködés 1 virágbolti WD 2 miatt, ami ráadásul elég gyéren van optimalizálva. 
-
Vigilante
őstag
válasz
Hachiko95
üzenetére
Válasz: 1.07-es CPY verzió, lehet az volt itt a gond. Meg nekem minden fullra volt húzva itt. Ráadásul a GPU órajelem is magasabb volt a tiednél, szal elég valószínű, hogy egy verzió különbség lehet az oka. Max, ha mentesz itt, és átdobod a mentést, akkor megnézem én is pont ezekkel a beállításokkal. Csak mondom nekem virágbolti verzió van, szóval az is beleszólhat itt a dolgokba.
Pepeeeee és olle, no látjátok, ezért kell az NVIDIA-ból csak is a csúcs VGA-t venni.
2 hónapja vettem az enyémet 170-ért.
Lehet oltani az NVIDIA-t, csak először kéne valami ellenfelet is állítani neki. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vigilante
őstag
Watch Dogs 2 egy 6mag/12 szálas 5820K-val 4,5 GHz-en egy szintén húzott GTX 1080 mellett. Kicsit megzabálta a CPU-t.
Szal az ilyenekre sem árt felkészülni. Nekem már a 3570K-ról a régebbi de i7 2600k-ra való váltás is hozott a HT miatt nem, hogy a 6mag/12 szál. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CPU használat feladatkezelőben eközben:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyit kb egy ingyenes próbaverzióval is eltölthettem volna. Ahogy tették ezt a PS4 és az Xbox One-nál, csak épp a PC-nél nem! Nem is csodálkozom, hogy miért!