Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az alap tablazat attekinthetetlen a szazalekokkal

Tablazat tetejen at kell valtani a bal oldali savban "alle einblenden", es akkor normalisan kiirja minden kartyanal a 1080p, 1440p, 2160p eredmenyeket.Az Asus Fury, miert szerepel 1 fps minimum, es 2 fps átlaggal minden felbontásban a tesztben arrol nem irnak semmit, ha nem volt kartyajuk minek van benne? ha valami hiba volt miert nem irjak?

-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
A 460 gyorsabb mint a 780?Hol látod te ezt?
(#9684) Mr.Jerk
Hát nem én hamisítottam... ki tudja... ám az biztos nVt szereti... nekem 4K-n kimaxolva egy TitanX-el megvolt a 60fps stabilan...(#9685) hpeter10
Ugyan csinálj már róla egy képet,mert a 460 nálam sehol sem gyorsabb mint a 780 se 1080ban se 1440ben, se 4Kban.
(#9687) hpeter10
GTA V az nem nagyon fekszik GCNnek... ami érdekes az nV bérenc Far Cry4 meg igen,csak ilyenkor mindenki amnéziás lesz,pfuj gameworks stb...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest