- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ugyanannyit fogyasztanak a gyakorlatban.
illetve nekem 1050en jar alapbol a GPU (mem 5400), legen belenyalt a furprime a 610Wba konnektorbol. az kb 310-330W, csak a GPUn. nem is birta a gyari hutese, se sima Cosmos oldallappal, se Cosmos S (+NZXT 200mm@700rpm) komboval. jo, a DCU2/Matrix hutese nem sikerult jol 290xre.
kapott egy vizesblokkot, azota 510Won peakel (es meg tudom fogni 70 fok alatt), de ez kb a minimum miutan raraktam egy 150 euros, backplatevel kb 4 kilos blokkot. ugy kb 250W korul van, de a Hawaii eleg durvan szivarog, legen meg 63 fok firestrikekorok alatt eselytelen kategoria.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ja igen, az erősorrend az igazából különböző limitációkból adódik össze. Tipikus célja a tesztnek sorra terhelni mindent a maximumra, és előhozni a rendszerek limitjeit. Akárhol előjön egy limit az már rossz lesz a végső eredményre. A játékokban ezek biztosan nem így lesznek terhelve. A hasznossága azonban vitathatatlan, nagyon jól lehet látni belőle a rendszerek kiegyensúlyozottságát.
(#8055) Petykemano: Ha jönnek ilyen processzorok, akkor nem a játékok és a DirectX 12 miatt. Ez gyakorlatilag biztos. Erről pont az inteles cimbivel beszéltem a hétvégén, és az egyik legnagyobb húzófícsőrnek az IGP-k kihasználását tekintik a DX12-re dolgozó fejlesztők. Ennek többféle módja lehet, de a cél a kihasználatlan, sokszor 300-800 GFLOPS-os erőforrás befogása. Ezt nehéz lenne verni csak CPU-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő