Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Akkor minek került bele? Az olyan játékoknál, ahol már az alap kódba is bekerült a Mantle, ott sem jelent semmivel többet, mint BF4-ben........szerintem, vagy legalábbis nekem ez a tapasztalatom, mert megvan szinte az összes Mantle támogatott játék, és majdnem mindet ki is próbáltam a 290X-el.
Akkor most vagy én vagyok a hülye, vagy nem tudom, de én teljesen máshogy értelmezem sayinpety hozzászólását. Még egyszer....
API nem ad IHV elonyt. GCN valoban jobb microarch asynchronous computetal, am ez hardware feature. APInak semmi koze hozza.
Ebből Te hogy jutottál odáig, amit korcsinak válaszoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi