Hirdetés
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Már írtam, hogy kevered az input lagot a frame time-mal. Azt hiszed, hogy ez a két fogalom egyenlő, de valójában nem az. A frame time az csak egy képkockára vonatkozik, míg az input lag igazából nem meghatározható így, mivel a bevitt parancsot nem tudod követni, hogy először melyik képkockán jelenik meg.
-
Whit3Rav3n
senior tag
Azt nem tudom hogy a pcper miért ezt mérte, ha megnézed a tomshardware mérését ott sokkal jobban szerepelt a cf, ez még egy új dolog úgy néz ki még kicsit problémás a dolog ha ekkora szórások vannak, mindenesetre ez nem egyezik az én tapasztalatommal sem cf téren. Én csak fraps-el tudtam mérni de a mérések igazolták a szubjektív benyomást is, minél közelebb votl a cpu limithez a game annál kevesebb volt a mikroszaggatás és cpu limitnél gyakorlatilag nem is volt.
Na meg ha tényleg egyszerre adná a 2 képkockát akkor semmivel sem lenne jobb a 2 kártya 1-nél amit megint sokan igazolnak hogy ez nem igaz mert van javulás a szubjektív sebességben 2 kártyával cf-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs