- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magisk
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whit3Rav3n
senior tag
Azt nem tudom hogy a pcper miért ezt mérte, ha megnézed a tomshardware mérését ott sokkal jobban szerepelt a cf, ez még egy új dolog úgy néz ki még kicsit problémás a dolog ha ekkora szórások vannak, mindenesetre ez nem egyezik az én tapasztalatommal sem cf téren. Én csak fraps-el tudtam mérni de a mérések igazolták a szubjektív benyomást is, minél közelebb votl a cpu limithez a game annál kevesebb volt a mikroszaggatás és cpu limitnél gyakorlatilag nem is volt.
Na meg ha tényleg egyszerre adná a 2 képkockát akkor semmivel sem lenne jobb a 2 kártya 1-nél amit megint sokan igazolnak hogy ez nem igaz mert van javulás a szubjektív sebességben 2 kártyával cf-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest