Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daveoff
üzenetére
"Amúgy rohadtul nem érdekel az egész, én nem csodálkozok azon se, ha az NV driver is kamu, de ha a tegnapi vitát nézem, akkor az AMD driver biztos az"
ezen miert idegesited magad? kiderult, hogy a #pcgamingmasterrace eseteben nem volt evidens, hogy a GTA5 SEert kiadnak kb 4-500eurot (hint: XBox/PS bundle), es nagyon ugy nez ki, hog pcn vartak a jatekot.
a gyartok meg valszeg erre reagalnak, hogy megiscsak nagy releaserol van szo. a gta4 pc portja megjelenes utan honapokig volt folyamatos humorforras, talan nyugisabb lesz az egesz. kiadnak egy uj drivert, mindenki boldog.
---
btw tobb honapos driverrel nem feltetlenul van baj, en a 7850 CFfel volt, hogy fel eves drivert hasznaltam, mert stabil volt, gyors volt es ment a CF ahol nekem kellett. betazni viszont csak vegso esetben voltam hajlando.
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
A WHQL minősítés csak azt jelenti az Nv driveren, hogy jóval hamarabb kész kellett legyen, ugyanis +idő, mire a Microsoft jóváhagyja. +1 ok, hogy marketing rizsának gondoljam, és hogy már rég készen voltak ők is.

"mert a több hónapos driver tuti elavult, és optimalizálatlan"
Egyáltalán nem szükségszerű, hogy így legyen.
(#4795) CsonkaImo: Kíváncsi leszek.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő