Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobalazs
üzenetére
Visszakozik? feloldják az AMD illesztőprogram miatt kitiltást,de ez nem egyenlő azzal hogy használhatod az Antilag+-t vagy akár a játékot ( nem tudom) egyelőre, ha fent van a régebbi driver, mert indításkor leellenőrzi.Legalább is én így értelmezem.
"The developers have implemented a new startup check to look for AMD graphics drivers that may not work well with the game. Now, the game will automatically scan for incompatible AMD drivers when launching. This should help players experiencing technical issues related to their graphics drivers and improve overall game performance."
A többi játéknál még nem sok előrelépés történt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED TV topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest