Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz HSM #4621 üzenetére

No hát akkor szépen szedjük össze ismét...

2009.03.26 Itt tettél szert egy 260ra...másnap is még nagyon tetszett... [link]

Rá négy napra már tudtad hol a vége... [link]

Április 4-re már meg is volt a csere egy 4890re,ami saját bevallásod szerint gyorsabb nem volt de legalább hangosabb... [link] meg szerinted szebb volt a képe...
    Na most ez alatt az egy hét alatt (ami másról nem szólt,csak hol a vége a karinak),sehol nem irtad ebben a 63 hozzászólásban hogy ALT-TAB-ra kilép a GTA4 [link]
    Lehet mégsem volt olyan stabil az az órajel mint gondoltad,nekem sosem volt ilyen gondom akkoriban egy ref 280am volt...
    Aztán kilenc hónap után jön az amit te linkeltél a 4890 topicból...ugye 2010 január...És ha valaki visszaolvas akkor te magad bevallottan már 5 éve is az AMDt favorizáltad,még ha hangosabb vagy melegebb is volt.

Tudod a vicc az egészben az,hogy engem tartanak a zöld szemüvegesek véres zászlóhordozójának,de valójában nekem több radeonom volt mint a rólam véleményt nyilvánítóknak...
    Nem véletlen írom azt amit , nem fanboyságból ,hanem azért mert nem szeretnénk egy szereplős vga piacot...márpedig ennek egyik feltétele a jó marketing ,és a jó termékek... Nos most az amdn a sor...

Új hozzászólás Aktív témák