Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen szinte biztos hogy igazad van a nagyobb felbontás és frissítés hardverigényével. az AV1 egyik nagy előnye a 30-35% sávszél igény csökkenése, csak ha hozzáveszed a HDR-t is amit elötte H 265 alapon már használtak azért biztos hogy az a 30 % megtakarítás itt el is tűnik illetve nő a képminőség cserében.
Ezért is linkeltem be az SDK-t illetve a bejelentő linket, mert ott azt írják, hogy a dual encoder nem a párhuzamos szálak számát növeli hanem több lépcsőben kódolja hogy jobb legyen a minőség.Ha az új Optical Flow 4.0- át hasonlóan fogja használni streameléshez mint játékhoz ez a FRUC? ( márpedig ez [link] alapján igen) hogy saját maga generál egy plusz képet a képélesítéshez és a folyamatosabb mozgáshoz az egy külön folyamat ami nem történhet meg csak a dekóderen belül.
sztem így biztos hogy a GPU-n belül is jelentős adatmozgás igényel és nő a késleltetése, talán ezt küszöböli ki a kettős enkóder, de igazából egyszerűbb azt írnom, hogy nem tudom, csak találgatok mert azért volt már Nvidiánál párszor marketingre épített hardver bullshit .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tesla topik
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Star Trek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Socket AM5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő