- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Legközelebb tájékozódj jobban ha okosat akarsz mondani. Semmiféle gépfagyás nem volt, de még a driverhez sem volt köze. Aki geforce experienceből akart frissíteni, ott dobott hibát a program.
Nekem amúgy soha nem volt extra gondom amd driverekkel, de valamiért mégis arra panaszkodnak sokkal többen. Valami alapja biztos van neki. -
daveoff
veterán
9. drivert nyúzom, amióta megvan a 980 (2014.10.hó vége), de még egyikkel sem volt gondom. Amit írsz, az az NV experience progival volt(nem a driverrel) valami frissítési gond, de az is valami hálózati probléma volt, és pár nap alatt javították. Igazából előtte AMD-nél sem voltak driver problémáim, de ott azért bizonyos szabályokat be kellett tartani driver telepítésekor, amit én mindig megtettem már csak megszokásból is. NV-nél talán erre nem kell annyira odafigyelni, lehet össze-vissza telepítgetni, nem okoz galibát, plusz még annyi észrevétel, hogy a tuning progikkal sincs annyi baj, mint AMD-nél, ott konkrétan az AB-t nem tudtam használni, most meg azóta megy hibátlanul, amióta bent a 980 a gépben. És nem csak arról van szó, hogy melyik stabilabb, vagy jobb, hanem a mennyiség, és a reakcióidő az új játékok megjelenésekor, ami nem mindegy. AMD-nél lassan eljutunk oda, hogy negyedévente jön új driver.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest