Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Te pontosan milyen monitoron próbáltad? Én akkor a dell p2314h-t használtam. Csak nem értem ha ez szerinted akkora előrelépés, akkor a profi játékosok miért nem mantle alatt játszanak vele. Minden nagyobb csapat intel + nvidia. De akkor vegyük ezt. Ezenkívül bármi érdemi? Kicsit többet várna az ember, ahhoz ahogy be volt harangozva.
(#3535) daveoff: Sejtettem. Neten sem nagyon olvastam róla.
(#3541) Malibutomi: Lehet hogy magas labda volt, csak értelmesen nem tudod lecsapni. Úgy tűnik te sem vagy tisztában azzal, mit monitorozol, meg jelenleg hol van gond 970-el. Míg a 290 és X-el rengetegen szenvednek hogy lehűtsék, pár típus ami kényelmesen használható, addig nagyon magas felbontáson SLI-ben lehet néha néha kiakasztani a 970-et vrammal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- ASUS Zenbook 14 Flip UN5401QA / 2.8K OLED / Ryzen 7 5800H / Radeon Vega 8 / 16GB RAM / 1TB SSD
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Álltalábaz az emberek nem azért vesznek egy új vga-t, hogy visszavegyèk az órajelét és ezzel együtt a teljesítmènyét.