- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kialakult PC játékgép krízisnek egy nagy része vetithető a játékfejlesztőkre és a hardvergyártókra. DX9-es időkben még javában a Nintendo és PS1 konzolokon toltam a játékokat. Aztán a felbontás és grafika minősége a PC-n meghaladta a konzolszintet 1024x768 felbontásban. Jó játékokat toltam (Jedi Academy 1-2 és Tomb Raider, DooM 3) az ATI Radeon HD3850 AGPX8 kártyán. DX10 és a korai DX11 időszakom a legjobb emlékeket őrzi a HD4850-től és HD6850-ig. Szerintem ezidáig tartott a játékélmények felfokozása és a látványvilág játékról játékra ámulatba ejtett. Ez úgy a HD7850 és a Battlafield 4 idejéig tartott. Utána már csak évenként egy két cimre volt érdemes fejleszteni és valamikor ez sem hozta ámulatba a játékost. Egyre több optimalizálatlan játékot adtak ki és a hardverek fejlesztése toporgásba ment át. Ez mostanában kezdett javulni, de a játékok az utóbbi pár évben egyre kevésbé nyújtottak olyan játékélményt amire azt mondanánk: Ezért megérte! Egyre többet fejlesztgettünk, de a benchmark eredményeimen kivül semmi javulás nem történt. Tomb Raider, Witcher és Assassins Creed folytatásokban találtam értelmet, miközben a fejlődés inkább a konzolokon indult meg. Érdemes lehet egy következő konzol generációt megvizsgálni majd közelebbről. Grafika, MI és a játék fizika mennyire erősődik meg majd a konzolos játékokban, és ezt a PC-n tudják majd hozni és ennek mi lesz az ára.
-
Shing
őstag
A bányászat miatt most tényleg fent vannak az árak... De úgy látom van egy régebbi csúcsgéped, ami igazából mindenre elég lehet. A videokártya is már 5 éves, ahhoz képest elég jó minőségben tudja a mai játékokat futtatni. A proci még régebbi és ha 4Ghz-n ketyeg gondolom nem sok játék megy 30FPS alá, ami ennyi idő után nagy szó.
Sohasem lehetett ilyen régi hardverekkel játszani és ennek kell örülni kell sztem, a csúcshardverek pedig le vannak tojva, ahogy itt is beszélték, nincs is játék ami okot adna a vásárlásukra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi