- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kialakult PC játékgép krízisnek egy nagy része vetithető a játékfejlesztőkre és a hardvergyártókra. DX9-es időkben még javában a Nintendo és PS1 konzolokon toltam a játékokat. Aztán a felbontás és grafika minősége a PC-n meghaladta a konzolszintet 1024x768 felbontásban. Jó játékokat toltam (Jedi Academy 1-2 és Tomb Raider, DooM 3) az ATI Radeon HD3850 AGPX8 kártyán. DX10 és a korai DX11 időszakom a legjobb emlékeket őrzi a HD4850-től és HD6850-ig. Szerintem ezidáig tartott a játékélmények felfokozása és a látványvilág játékról játékra ámulatba ejtett. Ez úgy a HD7850 és a Battlafield 4 idejéig tartott. Utána már csak évenként egy két cimre volt érdemes fejleszteni és valamikor ez sem hozta ámulatba a játékost. Egyre több optimalizálatlan játékot adtak ki és a hardverek fejlesztése toporgásba ment át. Ez mostanában kezdett javulni, de a játékok az utóbbi pár évben egyre kevésbé nyújtottak olyan játékélményt amire azt mondanánk: Ezért megérte! Egyre többet fejlesztgettünk, de a benchmark eredményeimen kivül semmi javulás nem történt. Tomb Raider, Witcher és Assassins Creed folytatásokban találtam értelmet, miközben a fejlődés inkább a konzolokon indult meg. Érdemes lehet egy következő konzol generációt megvizsgálni majd közelebbről. Grafika, MI és a játék fizika mennyire erősődik meg majd a konzolos játékokban, és ezt a PC-n tudják majd hozni és ennek mi lesz az ára.
-
Shing
őstag
A bányászat miatt most tényleg fent vannak az árak... De úgy látom van egy régebbi csúcsgéped, ami igazából mindenre elég lehet. A videokártya is már 5 éves, ahhoz képest elég jó minőségben tudja a mai játékokat futtatni. A proci még régebbi és ha 4Ghz-n ketyeg gondolom nem sok játék megy 30FPS alá, ami ennyi idő után nagy szó.
Sohasem lehetett ilyen régi hardverekkel játszani és ennek kell örülni kell sztem, a csúcshardverek pedig le vannak tojva, ahogy itt is beszélték, nincs is játék ami okot adna a vásárlásukra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest