Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Én nem azt mondom, hogy ne írd le, de ez lett belőle. Ezzel nem lekicsinyíteni akarlak vagy megsérteni de sokadik esetnél már ezen röhögtünk. Azért gondolj abba bele, bármikor vita volt a kártyáról te ezzel jöttél. Ez inkább az ellenkezőjét váltotta ki. Amikor két kártyáról vita van, te pedig sokadszorra azzal jössz, hogy gyengítsük le (úgy hogy alapban is azért lassabb, most ne menjünk bele a jövőbe, semmibe, lesz ami lesz) ez nem mindenkinek a szemében pozitív történet.
És pont ezt mondom, eleinte tapasztalat szempontjából igenis érdekes és megfontolandó, de nem minden esetben ugyanaz rá a reakció, főleg sokadik után.(#3297) daveoff: Azért bosszantó mert a gpu hűtés meg jó lenne. A 970 Strix is egy tök masszív jó kártya, nekem az lett volna végleges, de egy komolyabb játék után brutál volt. Sajnos az MSI 970-el is ez a helyzet, csak ott nincs monitorozás.
Régen hogy imádtam a 7950 V2 karimat, Asust. Na ott volt vrm, memória hűtés. Nem tudom miért nehézség neki egy olyan masszív bordás hűtőlemezt rátenni. Áraikba bele férne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest