- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Én itt még nem tartok. De a Vega, minimum véleményes lett, igaz ami igaz. Másfél évvel a Pascal megjelenése után, ennél többet várt szerintem mindenki. És mindig azzal jönnek, hogy dehát jelenleg nincs bekapcsolva a Vega újításainak többsége, azok majd a december körül érkező "csoda" driverben kerülnek aktiválásra. Én már nem hiszek a csodákban. ráadásul akkor már az nV elkezdi csöpögtetni az infókat a Voltáról, mindenki azzal fog foglalkozni. Bár néhány tech oldal lehet újra teszteli a Vegát az új driverrel, nem lesz már akkora visszhangja mint a mostani launchnak. És a mostani launchból mit lát az egyszeri
parasztuser? Azt, hogy a Vega 64 1080 körüli szintet tud, de másfélszer akkora fogyasztással és vastagon fogó árazó tollal. Pont. Ezek tények. Ezekkel nehéz vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő