- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Magisk
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Én itt még nem tartok. De a Vega, minimum véleményes lett, igaz ami igaz. Másfél évvel a Pascal megjelenése után, ennél többet várt szerintem mindenki. És mindig azzal jönnek, hogy dehát jelenleg nincs bekapcsolva a Vega újításainak többsége, azok majd a december körül érkező "csoda" driverben kerülnek aktiválásra. Én már nem hiszek a csodákban. ráadásul akkor már az nV elkezdi csöpögtetni az infókat a Voltáról, mindenki azzal fog foglalkozni. Bár néhány tech oldal lehet újra teszteli a Vegát az új driverrel, nem lesz már akkora visszhangja mint a mostani launchnak. És a mostani launchból mit lát az egyszeri
parasztuser? Azt, hogy a Vega 64 1080 körüli szintet tud, de másfélszer akkora fogyasztással és vastagon fogó árazó tollal. Pont. Ezek tények. Ezekkel nehéz vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest