Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #00137984 #28724 üzenetére

Mivel a Witcher 3-nál is volt gondod, azzal meg kb. 70-80 órát játszottam ezzel a kártyával, szinte biztos vagyok benne, hogy valami hibás darabot fogtál ki. Most is kipróbáltam: 1080p, motion blur off (még mindig nem szeretem), növényzet látható távolsága eggyel vissza, SSAO, élesítés alacsony, mert a magas zavaró,
    és amúgy semmit nem változtat a teljesítményen (és nem élsimítás, az be van kapcsolva), Hairworks off, minden más maxon és Novigradban is 62-75 fps között mozog, v-syncet belőve 58-60 folyamatosan, egy pillanatra meg nem akad. VRAM meg kb. 2GB körül mozog a játékban, ha jól emlékszem, de a 4-nek biztos, hogy a közelébe sem jut, szóval az sem lehetett probléma.
    Ha mindent maxra állítok (Hairworks is), akkor 45-55 fps között ingadozik (gondolom különböző szörnyek elleni harcban még esik a HW miatt), és megállapítható, hogy az élesítés magas beállításával csúnyább lett a játék. HW nélkül 58-65 a max. beállításnál.
    Ha nem ehhez hasonlóan ment nálad, akkor az általad kifogott példánnyal voltál elégedetlen (joggal), és nem az RX 470-nel.

Új hozzászólás Aktív témák