Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Önigazolásnak nem nevezném, mert kényszerűségből lett idejekorán cserélve. Lehet a 4GB videómemória volt kevés időnként, pedig figyeltem hogy a videómemóriahasználat ne menjen 80% telitettség főlé nagyon. Ettől még a memóriamenedzsment a driverben vagy a videókártyám valamelyik VRAM-modulja lehetett kehés. Grafikai képi hibát nem láttam, de egy szint főlé emelve a részletességet és a beállitásokat egyből megingott a kiegyensúlyozottnak mondható teljesitmény. Komolyan, de az R9 380 4GB nem volt ilyen módon zavaró, mert az legalább fixen kevesebbett tudott. Az tartotta a 40-50 FPS-t, ami időnként rövid ideig esett be 30-35 FPS-re, és még ritkábban érte el a közel 60 FPS-t nálam. Valahogy mégis simábbnak láttam, pedig ez a videókártya ennyit tudott. Ezeket elmondtam akkor, de ez egy jól látható gond volt és a cserével ez megszünt. A PS4 és az XBOX One S konzolok szintjére ez az RX 470 elég lett volna, de a konzolokon a játék a fix 30 FPS sebességgel is tükör simának látható, mert ez ott a konzolon úgy müködik. Itt a PC-n a kétszer nagyobb sebbesség sem garancia erre a simaságra, ha az ingadozás eléri a zavaró küszöböt. Kinek melyik ez a pont. Amúgy az utánhúzást sem kedvelem, ezért van még TN panel monitorom 1 ns válaszidővel (G2G). Majd monitor cserét is tervezek idővel egy VA paneles monitorra, de ez egy másik történet.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest