- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Igen ez megmagyarázza miért sokkal "smooth-abb" Xbox One-on a 30fps. Kb. PC 40fps lock-hoz hasonló, vagy azzal megegyező. De ezért is mondom, hogy nekem valahogy jobb az "összkép" az Xbox One verziónál.
A 60fps PC-n meg mintha kicsit túl gyors is lenne, vagy nem tudom, valószínűleg csak szokatlan. Ez a motor 30fps-nél viselkedik a legjobban, arra is írták az egészet, szerintem érezni.
Szerk.: Kíváncsi leszek a Gears of War 4-re, ott is biztos lesznek PC-n érdekességek, ahogy már megszokhattuk. Akár valami újabb botrány is.
-
mlinus
őstag
Nekem van xboxom is, ugyanarra a képernyőre kötve. Megmondom őszintén még nem hasonlítottam össze a a 30 fps-el futó pc verziót, mert nekem a "játszós" beállítás minden ultra + 48 fps cap (144hz monitor) és így viszont sokkal simábbnak érzem mint az xboxos 30 fps-t, és csak nagyon ritkán van stutter, akkor is csak a város közepén általában ha sok AI autó van előttem.
De elhiszem, és már sokszor mondtam hogy ha valakinek 30 fps a cél akkor célszerűbb konzolt venni.
egyébként a playground azt mondta hogy tisztában vannak a problémákkal és már dolgoznak egy peccsen, ami javítani fog a teljesítményen. Ez mennyire lehet igaz?
Amúgy HT-s vagy 8+ magos prociknál a core 0 letiltása és a process priority low-ra állítása elég szép fps növekedést okozEz is egy elég érdekes anomália..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest