- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Most te tényleg megmondod gollo helyett, hogy neki mi a véleménye?!?
Ha nem tűnt volna fel, arra kérdeztem rá...
Egyébként meg szerintem mindkettő (legalábbis játékok vonatkozásában). Egyrészt mire megfelelő számú, normális VR tartalom (értsd: ami nem csak arról szól, hogy megyek a réten, és nézelődök) lesz elérhető, addigra jelenlegi kártyák kevesek lesznek teljesítményileg, másrészt az egész VR mint technológia nem igazán életképes a szórakoztatás területén (az ideírogató fejlesztő szerint, tesztelték és AMD-n is legalább az emberek 10-20%-a (nem emlékszem pontosan) számára fél órán belül jelentkezett a rosszullét. Én 10 fillért nem fizetnék egy ilyen megoldásért, ami igen komoly eséllyel rosszullétet okoz, nemhogy egy fél konfig árát...).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest