- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#45997568 #19984 üzenetére
Nem erről van szó, hanem a nagy vitákról, hogy tényleg itt volt-e a chip határa - és csak a ref hűtés, 6 pin korlátozta. Kb ha be merte valaki kommentelni, hogy már a refen vége van a GPU-nak, akkor kiátkozták a világból, hogy majd a customok, gyári 1400 MHz-es órajelek stb... Most ott tartunk szinte, hogy a ref-et ugyan úgy lehet tuningolni mint a custom gyári órajeleket. Az meg egyenesen vicc, hogy egyesek a Doom / Vulkánt veszik szinte messiás alapmérésnek. Ez egy játék, amiben jó alaposan elpi..ázza az NV-t. Vajon Deus Ex, BF1-ben is ez lesz? Igazából ezen három játék már alapból elég jól fut mindkét kártyán, 60 felett... (Deus Ex is szerintem).
...Mert én már tényleg nem hiszek el semmit sem az itteni "jóslásoknak" és rumoroknak. Kezdődött a 120 Wattos fogyasztással, folytatódott az 1400 MHz feletti clockokkal, most meg majd jön az, hogy Doom/Vulkan szinten jön az összes elkövetkező játék. Töröltem is a találgatós topicokat, mert iszonyúan félrevezetik az embereket. Amennyi órát én azt olvasgattam a cikkekkel együtt, lelkesen
helyette vállalok még egy másik melót már vehettem volna egy 1080-at is
Szóval igazad van, meg kell nézni kiadás után pár tesztet, meg video FPS reviewet és azalapján venni - és nem elhinni senkinek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest