- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Azért ha termékkatalógusban feltüntetik az 1.1A-t, az közel sem a fizikai korlát, legfeljebb egy gyártó által hitelesített és ajánlott érték. Nem nagyon láttam olyan terméket, amiben nem számoltak volna biztonsági tényezővel.
Ha tényleg fizikai korlát lenne, már leégett volna az összes PCIe foglalat, amibe belerakták.
Ettől eltekintve ez tényleg egy hiba, de AMD reagált rá.
-
HSM
félisten
Másik topiba írtam: [link].
Mert amúgy ha előre láthat, hogy ennyit fog enni, akkor azt csinálták volna, amit írsz, többet vesznek fel a 6-os csatlakozóból. Az egyetlen értelmes magyarázat, hogy eredetileg azt sejthették, hogy be fognak férni, és akkor egyk csatin se lépik túl egy durván feles elosztással.Nem tudtam, hogy a csatlakozónál ez fizikai korlát, köszönöm a linket.
Ettől függetlenül érdekes, hogy még senkinél nem füstölt el tőle a lap, tehát valami mégsem stimmel az elmélettel, mert azért egy 20% túlterhelés ilyen esetekben nem éppen kevés.
Amúgy érdemes az ATX specifikált minimum fesszel számolni, az 11,4V.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest