Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
oAcido
aktív tag
Nyilván van ennek is valami határa. Történetesen nem láttam az adást, úgyhogy nem tudom mi hangzott el benne.
Amiket én hallottam, ott "normálisan" beszéltek le róla, hogy a másik gyártótól vedd a kártyád. Ugye ott van a legerősebb egy GPU-s kártya (980Ti -> nVidia), kevesebb fogyasztás/hőtermelés (nVidia), újabb átnevezések (AMD -> ezért vegyél nVidia-t) és ugye ott van még a csak mert faktor (Hype? Esetleg a piac uralása végett?).De itt most nem is ez a lényeg. El is lehet felejteni a konkurencia elleni kampányt. Az összes (nagy) Youtube-os, Twitch-es gépébe nV dübörög (980, 980Ti, 980 SLI, ne adj isten 980Ti SLI). Már csak ezért is ezt veszik a hozzá nem értők (még közép vagy alsó kategóriában is, ahol esetleg jobb/olcsóbb a konkurencia).
Eközben az AMD mit csinál? Hát semmit, mert én még csak hasonlót se láttam az oldalukról (akkor ne hívjuk támogatásnak). Aztán csodálkoznak, ha nem megy nekik a szekér.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest