- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Ghoula
üzenetére
Ki mondta, hogy az új driver hibája? A hibáját nem javította az új driver sem, ennyi van, de én még ezt sem írtam le, csak linkeltem a tapasztalatokat, mindenféle rosszindulat nélkül. Ezt nagyon benézted, mert semmi rossz szándék nem volt a hsz.-embe, vagy talán csak odaképzelted, mert 980Ti van az adatlapomon?
-
törölt tag
válasz
Ghoula
üzenetére
A "valószínűleg defektes kártyára" - ami egyébként nem az enyém a képen - azt mondja az AMD, hogy valószínűleg nem hardveres hiba [link]

Azóta pedig (1 hónapja) szart sem írtak hogy mi van nem csak nekem, de több tucat embernek aki ugyanazt az állítólag csúcs-GPU-t vette.
Játék alatt semmi gond nincs, böngészés alatt néha összesz*rja magát és ilyet csinál, nekem ez nem tűnik hardveres hibának, vagy ha igen és ennyi embernek jelentkezik akkor tervezési hiba...
Fölöttébb érdekesnek tartom azt is, hogy mindenkinek pont így csíkoz
A Sapphire szerint is több kártyát visszaküldtek már hozzájuk, várják az AMD válaszát (ezt két hónapja írták).És már az egyik Sample példány is csinálta júliusban amit kiküldtek reviewre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 11
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Cudy routerek
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Sapphire szerint is több kártyát visszaküldtek már hozzájuk, várják az AMD válaszát (ezt két hónapja írták).