Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Yllgrim őstag válasz  Laja333

üzenetére Laja333

üzenetéreEz nem erdekes, mindenhol vannak hibak, Szaby raadasul nyustol is egy Fury-t, szoval neki elsokezbol jott a hiba, tegnap en is amikor felraktam ott vettem eszre, hogy Firefox elkezdett szetfolyni. Nincs itt drama, driver leszed, egyel korabbi stabil fel es problema megoldva. Ugyanezt tettem a Ti-kkel is. Az termeszetes hogy vannak hibak, majd megoldjak, jobban odafigyelnek legk... elbuktam 10p-et az eletembol driver telepitessel...  Persze lehet duhito adott esetben, mondjuk nalam tobb kell ahhoz hogy bemorculjak  
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest