Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Hoek másfél évig nem jön ki új kártya addig hátradőlhetsz pár koktélt elkortyolgatni addig tuti nem évül el a géped.

De itt választani tényleg nagyon nehéz, jobb ha megvárjátok a VR meg igazi direct x teszteket de inkább játék tesztet... Én is anyira paráztam attől hogy ha veszek Furyt kevés lesz mert annyira mondják hogy Fury VR en az igazi, erre bejön ez a Oculus Ready matrica és pislogsz hogy 970-es , 290-es gépek ?
Eddig nagyon nem ezt mondták. Most boldog boldogtalan Gearral is VR ezni fog meg PS4 el.
Mindig jön egy hír és teljesen máshogy látod a VGA piacot. Néha azt látom Nvidiának beletörik a bicskája a Direct X be és a VR be, néha meg AMD tűnik úgy hogy mindjárt bebukik alulfinanszírozás miatt.
hiába a Silver lake hiába az átszervezés, most is alig van HBM, és kártya.
Sőt amerikába épp be vannak tiltva a Fury X ek...
Egy Driver vagy egy szakmai vélemény itt iparágakat dönthet a porba.
De én még az Oculust is el tudom képzelni bebukni, amiatt hogy így felhígította a mezőnyt ha egyetlen egy kisfiú meghalna epilepsziás rohamba a VR sisaktól olyan média lejárató kampány indulna hogy elmosna iparágakat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF RX 9070XT - O16G - GAMING - Vadonatúj állapot - Papíros Garancia!
- ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- 1. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest