- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#45185024 törölt tag válasz  Ren Hoek

üzenetére Ren Hoek

üzenetéreHoek másfél évig nem jön ki új kártya addig hátradőlhetsz pár koktélt elkortyolgatni addig tuti nem évül el a géped.  
 De itt választani tényleg nagyon nehéz, jobb ha megvárjátok a VR meg igazi direct x teszteket de inkább játék tesztet... Én is anyira paráztam attől hogy ha veszek Furyt kevés lesz mert annyira mondják hogy Fury VR en az igazi, erre bejön ez a Oculus Ready matrica és pislogsz hogy 970-es , 290-es gépek ? 
 Eddig nagyon nem ezt mondták. Most boldog boldogtalan Gearral is VR ezni fog meg PS4 el.
 Mindig jön egy hír és teljesen máshogy látod a VGA piacot. Néha azt látom Nvidiának beletörik a bicskája a Direct X be és a VR be, néha meg AMD tűnik úgy hogy mindjárt bebukik alulfinanszírozás miatt.
 hiába a Silver lake hiába az átszervezés, most is alig van HBM, és kártya.
 Sőt amerikába épp be vannak tiltva a Fury X ek...
 Egy Driver vagy egy szakmai vélemény itt iparágakat dönthet a porba.
 De én még az Oculust is el tudom képzelni bebukni, amiatt hogy így felhígította a mezőnyt ha egyetlen egy kisfiú meghalna epilepsziás rohamba a VR sisaktól olyan média lejárató kampány indulna hogy elmosna iparágakat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB GDDR3 64bit
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest