- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
daveoff #10728 üzenetére
Egyébként kicsit túl van lihegve ez a HBM is, 512bit-el meg 8GHz-es GDDR5-el is nagy sávszélt el lehet érni.
Drága meg sokrétegű nyák kell igen, de lehet gyártani, és a HBM se olcsó ahogy elnézem a Fiji termékek árait valamiért nagyon magasra lettek belőve... meg vannak GDDR5X pletykák is, kicsit szkeptikus vagyok kell-e egyáltalán HBM2. Személy szerint nekem egy nV féle Nano méretű kártya nem kell, fogyasztás úgy se csökken, HBM-el is ugyanúgy zabálnak majd a kártyák, egyelőre drága mindkettőt gyártani, van egyáltalán előnye? Azon kívül, hogy kicsi és erős kártyát is tudnak csinálni, de engem az speciel nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest