Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
daveoff
üzenetére
Egyébként kicsit túl van lihegve ez a HBM is, 512bit-el meg 8GHz-es GDDR5-el is nagy sávszélt el lehet érni.
Drága meg sokrétegű nyák kell igen, de lehet gyártani, és a HBM se olcsó ahogy elnézem a Fiji termékek árait valamiért nagyon magasra lettek belőve... meg vannak GDDR5X pletykák is, kicsit szkeptikus vagyok kell-e egyáltalán HBM2. Személy szerint nekem egy nV féle Nano méretű kártya nem kell, fogyasztás úgy se csökken, HBM-el is ugyanúgy zabálnak majd a kártyák, egyelőre drága mindkettőt gyártani, van egyáltalán előnye? Azon kívül, hogy kicsi és erős kártyát is tudnak csinálni, de engem az speciel nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi