Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
Olvasom ezekrol a uj ROG tapokrol a cikket, majd fenyeritek
" ATX 3.0 szabványú modellről van szó, az 1,2 kW-os egység például 100 µs-ig képes 2,4 kW leadására is a VGA felé"
Ezzel lehet Teslat is tolteni? :) -
Jacek
veterán
Ne má
"Ha 4060 220W ból mondjuk hozza a 350 W teljesítményű 3080 vagy ne adj isten a 3090" tudom hogy viccelsz de ez mar annak is sok :) Oruljunk ha 3070Ti- megpiszkalja alulrol 3070-es aron
Ez a szep fenyes jovo es majd arat emelnek mert nincs bevetel nem fogynak a kartyak.... Lassan a belepo szint annyi mint egy PS5 LOL
-
Jacek
veterán
Mindenkivel egyet értek
Nem véletlenül írtam hogy jó is lehet egy gamepaddal TV-n nyomni a kanapéról!
De ilyenkor szokott lenni a megveszem a kormányt 2 óra használat és a sarokban porosodik. -
Jacek
veterán
Jaaaa erről beszéltem, kell a Gen3-as PCI-E slot! Nem megy PCI-E X1 ről riserel hanem kell neki a full riser kábel! Darabja 10e+, olyan alaplap amin full PCI-E sinek vannak na soroljam a problémákat
Ezért nyűgös nekem a 3060, ha veszel olyan lapot amin full sinek vannak és nem kell riser ott mehet, csak nekem a rig adott -
Jacek
veterán
Megjelenés óta pont ugyan annyiért tudom venni a 6600
De fel fog menni ezen nincs vita.
Ártem én hogy drágább de olcsóbb de majd drágább leszNekem van egy 3060-am nem LHR csak fő slotban hajlandó menni normál rateval, riserrel sem megy normál sebességgel, Ahogy nincs fizikálisan a PCI-e slotban azonnal leváltja a sebességet. És Gen3 Gen kettőben is levált. Ha ezt tudod hogy lehet kikerülni oszd már meg az infot mert rettentő idegesítő.
-
Jacek
veterán
Olvasd el, translatel is tökéletes érteni fogod.
Polcon van jelenkezel rá, jó esetben jön a mail hogy most megveheted. Ezzel a rendszerrel próbálkoznak a bányászok ellen védekezni, én nem idegesítettem vele mert svédben személyivel)personnummer pontosan) vehetsz kártyát, egy ember egy kártya.Mostmár gyengítették egy ember egy adott típusból egy kártya. De csak AMD , NV most is egy darab bármilyen RTX.
Tudom ez is a nagyvilágból érkezett nem reveláns információ, de hátha érdekel valakit hogy ahanyatló nyugaton hogy megy ez -
Jacek
veterán
Szedd össze a gondalataidat emrt elöször azt írod hogy nem ér mert 15%-al magasabb árat a 6600XT, aztán leírod hogy olcsóbb
De azért előbb linkeltem egy 459 eurós osztrák árat az sem jó
Egy darabot unlockolhattál, plusz nem kapsz nem LHR-t márArról már ne beszéljünk hogy te jelen GPU helyzetben az MSRP-ből indulsz ki
Ne haraguj már ez jelen pillanatban nem létező fogalom, namost ha ez a ki indulási alap nem csodálom hogy falba ütközünk.
De igazatok van magyaroszági magyar fórumba csak magyar kisker árakat írjunk az a tutkeráj csak az msrp asszem pl nem az
Na bye megyek nézek egy jó kis spá-t
-
Jacek
veterán
Nem tudom mikor megy át hogy a világ mint olyan , és nézzük a nem elmaradott részét szerinted ne azt vegyük alapul ha egy gyártót akarunk emgitélni hanem egy elmaradott balkáni országot.. Gratulálok bye!
Ja nekem megy paraszt módon még nettóban vettem 126e XFX 6600XT Speedster Quick ami nem Palit StormX színt
-
Jacek
veterán
Ez a magyar fórum svéd fórum stb. kb. mint a frappáns válaszok mestere " a kurva anyád"
komolyan non plusz ultra már......
De tessék pl. Proshop akkor példáloztatok vele amikor kélszleteket kellett nézni ez skandináv is! Alapvetően Dan asszem de ausztriában is van!
[link] polcon mai árfolyamon 160e... -
Jacek
veterán
Plusz tegyük hozzá hogy én társalogni próbálok , és álltalában azért rakom be a svéd dolgokat hogy meglegyen a több látoszögből a történet. A séd egyébként svéd,dán.norvég,finn,izlandi egyben majdnem mindegyik mindenhova szállít így már nagyobb merités.
De mindig jön ez a szemellenzős de otthon ennyi és ez egy magyar fórum stb. nem kicsit gáz mert ennyi erővel egy boltra is leszűkíthetjük a dolgot.
-
Jacek
veterán
Tehát neked 2021-ben megoldhatatlan feladat külföldről rendelni?
Amazonon is volt 17x-ért 6600XT, sorolhatom a MO-ra is szállító boltokat...Gondolom arukeresőben nézted az árakat vagy valami hasonlóban , na az sem igaz mert 233e egy StromX 3060 ami egy LOL kategória mig egy normális 6600XT is van 231e-ért
Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal
Tehát továbbra sem áll a történet , abba nem tudom bele menjünk e hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik és figyelmen kivűl hagyom a világ többi részét és ez alapján itélek meg valamit
-
Jacek
veterán
kicsit a van sakpa nincs sapka esete ez a svéd ár, de majd ezentól svéd koronában írom az árakat hogy neked kelljen átszámolnod
Minden alkalommal bele megyünk ebbe a történetbe, hogy egy vitában nem a magyar belterjes balkáni árak számítanak hanem ami a világban van
Tehár attól szar az AMD hogy MO 230k egy 6600XT igaz a világon minddenhol lehet/lehetett venni 160-170k-ért
Itt az aron, túlárazottan van a hangsúly. -
Jacek
veterán
Ja értem neked a DLSS és RT kivűl lófasz az a 95%-ék
Plusz van FSR is
Nem svédországban adják olcsón ennyi az ára de megy fel mert jobban kapar....3060Ti árba? most benéztem pár webshopba itt 170e veszek 6600XT, legolcsobb 3060TI 290e
Szeretem amikon tényekn alapul egy beszélgetés hagyjuk is szerintem emrt olcsóbb nem lesz tőle a kenyér -
Jacek
veterán
válasz
Petykemano #43717 üzenetére
Abban is jobb mióta csak LHR van 3060-ból, de mindegy csak emgakadt a szemem hogy milyen jól árazott az NV
-
Jacek
veterán
válasz
AsakuraDave #43640 üzenetére
Van nálam egy TI beraktam még anno kipróbáltam 64 MH/s volt most 80!
De én csak beraktam megnézni tegnap, Abu írta a mai cikkben hogy lehet allítani majd még ránézek
-
Jacek
veterán
Jot fog tenni a kinalatnak hogy vissza hoztak18%-ot az lhr-s karikon....
Kiprobaltam a 3080ti mukszik.
Es nem is 18% nalam hanem 25% -
Jacek
veterán
válasz
Yutani #43349 üzenetére
Szerintem elindult valami, itt svédben állandosultak nagyjából a készletek. Khhmm az árak kicsit lefe szálltak de még brutal. Egyedül 3080 nincs
De volt tegnap előtt megdöbbentő Asus TUF 3070 Ti 6400 koronáért bruttó! Ez 219e huf na percekig de volt ennyiért Proshop küldött mailt hogy vegyek
-
Jacek
veterán
Már elő került az első AIB 6900XT hirtelen, platina a hűtése azért lett ennyi
[link] ez bizony 1463 euro -
Jacek
veterán
válasz
Kolbi_30 #42393 üzenetére
Bármikor
Ugye nem nettó USA áron akarsz vásárolni?
Hogy értsd 999 dolláros 6900XT az itt svédországban 11500 korona, namost a scalperek az alap 3080-at adják 11000 Trinity stb. call of duty nélkül. Na ebben az esetben megérte volna a 6900XT a nyító árát, az AIB 15000 árat már nem éri meg, remélem érthető volt...
-
Jacek
veterán
válasz
Yutani #42389 üzenetére
En ertem amit irsz, de nem hiszek benne.
Megint en is leirom a problemamat, tolnak egy full kamu realelse-t, csak a teszt oldalak kaptak kartyat es youtuberek. Majd meg is szunt a REF kartya, ami elott folyamatosan cikkeztek hogy hat csak ref lesz es AIB nem, ahamm azt megis hogy? :)))))) Ez egy elore eltervezett akcio, hogy mi kenyszeriti oket(a masik kocsog) leszarom:)
Felre ertes ne essek egy raklap fos a 6900XT ar/teljesitmenyben, startkor erte volna csak meg mivel fel vannak verve az arak es igy buzerans scalper aron de megerte volna. Mindegy ez is egy tanulsag..
Felre ertes ne essek en most nem fogom utni non stop az AMD-t ki is leptem az osszes topicbol, nagyjabol ki irtam mar magambol amit kell, es leszarom. -
Jacek
veterán
válasz
schwartz #42381 üzenetére
Ennél a gennél kitalálták ezt a full kamu MSRP-t , NB-né lehetett valamennyit venni, AMD már csak 6800 szériűból kb 15 percig, ezútán AIB 30-50%-al drágábban.
Gondolom ezentúl ez lesz...De ami a legnagyobb tragikomédia és nekem ezzel van problémám, a full kamu kommunikációból, most nem kezdem linkelni szerintem mindenki emlékszik a cikkekre hogy jaj most lesz e AIB 6900XT vagy csak REF, és hűű meg haaaa AMD engedélyezte az AIBoknak , mit engedeélyezett?? Nincs is REF
Na ezért menjen a picsába ez mi ha nem szándékos félre vezetés?
-
Jacek
veterán
válasz
schwartz #42378 üzenetére
Nincs ref már ennyi volt amennyi eddig kijött, az be etetés volt kész vége.
AIB van joccakát 30-40%felárral
Egymásra mutogatás megy jelen pillanatban , most a gyártók mutogatnak az AMD-re hogy kurva drágán adja a chipet ezért annyi amennyi, persze egyiket sem kell félteni. -
Jacek
veterán
válasz
Yutani #42375 üzenetére
Utlom az NV-t ettől függetlenül még mindig korrektebbnek tartom a geci drágán adok valamit egyből , nem lényegében kanibalizálom a saját termékem egy ordas kamuval
Kenyér nem lesz olcsóbb tőle persze meg mégis egy teljesen felesleges termékről beszélünk... Betolom az NV megint és kész én most untam meg ennyi.
-
Jacek
veterán
válasz
Yutani #42372 üzenetére
Ja ártírod, akkor erre ki beszélt itt az NV-ről? Tehát ha az köcsög akkor ennek is köcsögnek kell lennie? Ez kb ovoda alssó színt...
Hogy de hát az nvidia is köcsögNem kettős mérce hanem a tények kiad az AMD egy kártyát MSRP 999dollár áron full paperlaunch, majd kiderül hogy olyan áron adja az AIBoknak a chipeket hogy nem 10-15%-al lesznek drágábbak hanem 40-50%
ha meg valaki emgkérdezi mi a fazs van akkor hát ott a FER 999-ért ami soha enm volt kapható hát mondhatom azt hiszem hogy az AMD a scalper.... És leszarom az NV-t.... Itt az AMD egy raklap fos...
Hozzá tenném most akkor melyik emgoldás a korrektebb eleve drágán kiadni 3090 1499 MSRP ami simán vehettem volna többször raktárról vagy amit az AMD csinált
-
Jacek
veterán
válasz
Yutani #42372 üzenetére
6xx topikba linkeltem egy cikket olvasd el, google fordítval is teljesen értelmes..
Röviden ne reménykedj, gyártók szerint az AMd olyan áron adja a chipeket hogy nem lehet az MSRP közelében sem lenni, ls nem is a beszállítói lánc a hibás simán ennyibe fognak kerülni. Mint ahogy a 6800XT is 30-40% felárral mennek. Itt is kb plusz 40% és helloka.. -
Jacek
veterán
válasz
Yutani #42363 üzenetére
Ennek lehet örülni viszont annak nem hogy kirakja az új kártyáját msrp áron 999 dollár és lényegében már az AMD a scalper és nem is ad ki kártyát.. várj az aibokra címszóval 1500 dollárért... pff legalja . Eddig AMD szimpatizáns voltam de minden véget ér egyszer....
Szó szerint le van írva több nagy webshopban, ne is várd a refet majd AIB lesz, ja 50% pluszért
-
Jacek
veterán
De szerintem az oldalak és youtuberek kapnak még a refből is és nulla készlet! Ahogy eddig és full kuss....
-
Jacek
veterán
válasz
Raymond #42323 üzenetére
Nem tudom te milyen matek szerint számolsz, te azt írtad drágább lesz mint a 3090-en.
Mellékesen hol olvastad ezt a mágikus 999 euros árat?Mert pl a 3090-en 1499msrp-je az ugye 1800-1900 euró nem scalpernél hanem ennyi az ára, de szerinted ezt el fogja érni a Ref 6900XT 999 dollárról, scalperek nem értdekelnek..
-
Jacek
veterán
válasz
AsakuraDave #42280 üzenetére
Edekes a 1x jatekban talalhato DLSS ami trainingezni kell a szerverparkban az viszont vilagmegvalto :)
Es ettol 4k nativ az marad -
Jacek
veterán
Nagy várakozásban megérint megint a sötét oldal
Addig ide került egy 3070 Aorus Master kiváncsi vagyok Ti-m után mit mutat.
-
Jacek
veterán
Behaluzott ref hangos stb. pl kitguru
"Mint kiderült, ez messze a leghalkabb AMD referenciaterv, amelyet valaha teszteltem, és még az RTX 3070 Founders Edition-nél is halkabb." -
Jacek
veterán
válasz
Malibutomi #42224 üzenetére
Ne feledjük jön még a kis 6900XT is karira
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
válasz
Piszmaty76 #42029 üzenetére
Nekem nyers teljesítmény kell és sok memória a VR-hez. 6900XT céloznám de meglátjuk a teszteket lehet hogy nem ér 350 a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bestbuy játékok
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest