- Garmin topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Nagyon tetszik hogy sokan meg mindig igazolni kivanjak a vasarlasukat es gurigatjak ide a tobb szazezres gepuket fikazva mindazokat akiknek nem tellik vagy nem kivannak annyi penzt adni par % kulonbsegert ( a mennyi lenyegtelen, az elmeny es az orom amit a gep, a jatek okoz az a lenyeg).
Azzal hogy egy vasarlo reteget az alapjan itelsz meg hogy milyen alkatreszekbol all a gepuk es a sajat kivagyisagodat a minel dragabb alkatreszek fitogtatasaval probalod demonstralni eleg gyatra bizonyitvanyt allitasz ki magadrol.Eletem egyik jobb idoszaka volt az FX 8350- 290X parositas, onnan neztem meg a 4790K-980Ti parositast ami szinten remek elmeny volt a maga nemeben ebbol lett most a 4790K-Fury X. Veszek melle csilli villi dolgokat, neha belinkelgetem par helyen jo fej arcoknak, megosztom a tapasztalatokat, de azert fikazni valakit mert neki "kevesebb" van az gusztustalan, lekezelo es primitiv.
Ez a forum arrol kelljen hogy szolljon hogy megosztjuk egymassal a tapasztalatokat es segitsuk a tobbieket a helyes vasarlas, gep bovites, kozossegepites iranyaba ehelyett ilyen pitianer dolgokkal frocsogik tele egyesek a topikokat

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest