- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A ROG szinei rendben voltak alapból,nem olyan telt mint egy IPS,de én amúgy sem vagyok oda a túlszaturált színekért. A betekintési szög viszont nem tul acélos,érdemes pontosan szembe rakni veled,még éppen vállalható,amikor felállsz a monitor elöl és visszanézel na akkor látod,hogy az TN. Cserébe nagyon gyors,és se ghosting se lag,ilyen téren hibátlan.
A 4K monitorom is TN,ugye itt megint csak a 4K IPS monitorok nem homogének (glow),utánhuz némelyik,és cserébe jó drágák is,ezért lett TN.G-synces azért nem lett mert szinte biztos voltam benne meglesz mindenhol a stabil 60+fps,(ráadásul egy ilyen monitor van (acer) ami vagy 80K-val drágább és gyengébb a panelja mint amit vettem)meg igazából ki akartam próbálni mire képes a gépem 4Kban,és nem akartam sokat áldozni.Nos ennek a monitornak az alap szinei nagyon pocsékak voltak bármit ir is a teszt [link],vettem hozzá egy colormunki display prot,és bekalibráltam... magam is elámultam mintha nem is ugyanazt a monitort látnám.Ennek a panelnak viszont sokkal jobbak a betekintési szögei,csupán alulról invertálja a színeket,viszont ugye onnan sosem látod...
A 4K egy más világ,és sajnos még a win10se perfekt hozzá,de biztos vagyok benne hogy el fog terjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs