Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jedis

    senior tag

    válasz Petykemano #8238 üzenetére

    Hát jahh teljesen egyetértek ! :U

    Én mondjuk felrobbannék a dühtől, ha pl. megvennék egy méregdrága kártyát, és a konkurencia rá pár hónapra kihozna 2/3-ad áron egy hasonló teljesítményűt ( GTX Titan vs 290X ) . Ezt még meg is lehetne magyarázni, hiszen a "konkurencia". De azt, mikor az új csúcskártya kiadása után pár hónappal kihozzák a "kis tesót" majd fele annyiért úgy, hogy közben a "nagy tesó" teljesítményének szinte 100%-át hozza ( Titan X vs 980TI ), no akkor már elszállna az agyam. NEKEM ! A régebbi generációk "támogatásáról" már nem is beszélek, mintha csak Maxwell volna a világon . Sosem halottam eddig még egy NV tulajt sem a fent említett három dolog valamelyikén siránkozni. ITT! De ha véletlenül kijön a másik oldalon egy új kártya, ami picit lassabb a konkurens típustól úgy, hogy isten ments még ezen felül kicsit drágább is, no akkor uccu neki toroknak emberek !

    Troll On

    Figyu srác !
    Ha téged nem zavar, hogy az "X"-eden pár hónap alatt buktál 150+ -ot, akkor az se zavarjon már, hogy a FuryX netán néhol 10%-al lassabb a TI-nél úgy, hogy közben netán néhol 10%-al drágább ! ;) :D

    Troll Off

    Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !

Új hozzászólás Aktív témák