- Fotók, videók mobillal
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Google Pixel topik
- Magisk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Hát jahh teljesen egyetértek !

Én mondjuk felrobbannék a dühtől, ha pl. megvennék egy méregdrága kártyát, és a konkurencia rá pár hónapra kihozna 2/3-ad áron egy hasonló teljesítményűt ( GTX Titan vs 290X ) . Ezt még meg is lehetne magyarázni, hiszen a "konkurencia". De azt, mikor az új csúcskártya kiadása után pár hónappal kihozzák a "kis tesót" majd fele annyiért úgy, hogy közben a "nagy tesó" teljesítményének szinte 100%-át hozza ( Titan X vs 980TI ), no akkor már elszállna az agyam. NEKEM ! A régebbi generációk "támogatásáról" már nem is beszélek, mintha csak Maxwell volna a világon . Sosem halottam eddig még egy NV tulajt sem a fent említett három dolog valamelyikén siránkozni. ITT! De ha véletlenül kijön a másik oldalon egy új kártya, ami picit lassabb a konkurens típustól úgy, hogy isten ments még ezen felül kicsit drágább is, no akkor uccu neki toroknak emberek !
Troll On
Figyu srác !
Ha téged nem zavar, hogy az "X"-eden pár hónap alatt buktál 150+ -ot, akkor az se zavarjon már, hogy a FuryX netán néhol 10%-al lassabb a TI-nél úgy, hogy közben netán néhol 10%-al drágább !

Troll Off
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs