Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Hát jahh teljesen egyetértek !

Én mondjuk felrobbannék a dühtől, ha pl. megvennék egy méregdrága kártyát, és a konkurencia rá pár hónapra kihozna 2/3-ad áron egy hasonló teljesítményűt ( GTX Titan vs 290X ) . Ezt még meg is lehetne magyarázni, hiszen a "konkurencia". De azt, mikor az új csúcskártya kiadása után pár hónappal kihozzák a "kis tesót" majd fele annyiért úgy, hogy közben a "nagy tesó" teljesítményének szinte 100%-át hozza ( Titan X vs 980TI ), no akkor már elszállna az agyam. NEKEM ! A régebbi generációk "támogatásáról" már nem is beszélek, mintha csak Maxwell volna a világon . Sosem halottam eddig még egy NV tulajt sem a fent említett három dolog valamelyikén siránkozni. ITT! De ha véletlenül kijön a másik oldalon egy új kártya, ami picit lassabb a konkurens típustól úgy, hogy isten ments még ezen felül kicsit drágább is, no akkor uccu neki toroknak emberek !
Troll On
Figyu srác !
Ha téged nem zavar, hogy az "X"-eden pár hónap alatt buktál 150+ -ot, akkor az se zavarjon már, hogy a FuryX netán néhol 10%-al lassabb a TI-nél úgy, hogy közben netán néhol 10%-al drágább !

Troll Off
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest