- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
#35434496 #8486 üzenetére
(#8486) players111
#8494) NetTomEzeket nyugodtan promózhatnátok a Titan X-es topikban is
. Gondolom nagyon örülnek ( már megint ) ezen eredmények láttán, hogy egy ref. 980-as árát még pluszba kifizettették velük feleslegesen !
De tudom, ott nem számít az ár, csak zöld legyen
-
jedis
senior tag
-
jedis
senior tag
válasz
#85552128 #8320 üzenetére
Én piros oldali vagyok, de még a 190 is sok
. A Techpowerup tesztjének összesítőjében 1440P-be, kb. 10%-al gyorsabb a 980-asnál, szóval 10%-al kéne neki drágábbnak lenni . Az átlag 980-asok olyan 150-160 körül indulnak, tehát kb. 165-175 lenen a reális ár érte "pillanatnyilag" . A pillanatnyilag annyit tesz, hogy Win7-8-8.1 + DX11. Majd pár hét múlva kiderül
-
jedis
senior tag
válasz
Petykemano #8238 üzenetére
Hát jahh teljesen egyetértek !
Én mondjuk felrobbannék a dühtől, ha pl. megvennék egy méregdrága kártyát, és a konkurencia rá pár hónapra kihozna 2/3-ad áron egy hasonló teljesítményűt ( GTX Titan vs 290X ) . Ezt még meg is lehetne magyarázni, hiszen a "konkurencia". De azt, mikor az új csúcskártya kiadása után pár hónappal kihozzák a "kis tesót" majd fele annyiért úgy, hogy közben a "nagy tesó" teljesítményének szinte 100%-át hozza ( Titan X vs 980TI ), no akkor már elszállna az agyam. NEKEM ! A régebbi generációk "támogatásáról" már nem is beszélek, mintha csak Maxwell volna a világon . Sosem halottam eddig még egy NV tulajt sem a fent említett három dolog valamelyikén siránkozni. ITT! De ha véletlenül kijön a másik oldalon egy új kártya, ami picit lassabb a konkurens típustól úgy, hogy isten ments még ezen felül kicsit drágább is, no akkor uccu neki toroknak emberek !
Troll On
Figyu srác !
Ha téged nem zavar, hogy az "X"-eden pár hónap alatt buktál 150+ -ot, akkor az se zavarjon már, hogy a FuryX netán néhol 10%-al lassabb a TI-nél úgy, hogy közben netán néhol 10%-al drágább !Troll Off
-
jedis
senior tag
De ha a legtöbb PC game konzolportból jön, ami meg full GCN, akkor miért kell optimalizálni ? Vagy direkt le fogják rontani a portot ( plusz időt tesznek bele az "ellenoptimalizációba" ), hogy sz.rabbul fusson AMD--n ? Ez már elég durva összeesküvés elmélet lenne .
Az XO is win10-re vált majd egy frissítéssel, ami még közelebb viszi egymáshoz a két platformot . Én most tuti nem fejlesztenék pár hónapig, míg ki nem forrja magát picit a W10 . Na meg ha jönne ki rá valami értelmes game DX12-vel, vagy valami réggebihez jönne DX12-es patch . Nekem már be van készítve a 2db Kingston V300-as 128GB-os SSD, raid-ba várják a 10-est !
-
jedis
senior tag
Hát a Nano szerintem egy "tovább vágott Fiji lapka " lesz , olyan lapkákat használva, amelyekből már a Fury Pro sem jön ki. A 175Watt-os TDP, kb. a 2/3-ada a 275Watt-nak, ebből már azért lehet sejteni a Steam processzorok számát , ami olyan 2048-2560 ( 4x512;vagy 5x512 ) körül lehet . Elképzelhetetlennek tartom, hogy teljes értékű Fiji lapkákat adjanak 350-400 dolláros áron ( ahogy az benne volt egy-két régebbi táblázatba ) , főleg 4GB HBM-el
. Ezt még a legelvakultabb AMD fanok is tudják nagyon jó, hisz ez már szerintem az anyagár alatt lenne . Ilyen paraméterekkel talán beleférnének a 350-400 dolláros teljesítmény / ársávba ( GTX970 - R9 390 ) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest