- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
üzenetére
Nem kezdeném előröl, ennyi időm nincs!

Egy pici még akad... ZeroCore gondom nem volt, írtam már a múltkor, pedig jó ideig használtam 7970GHz-t DVI kábellel. Abban a vitában is többen írták neked, hogy ők sem tapasztaltak ilyet, ennek ellenére állandóan előrángatod mint valami általános problémát. CF dettó... profilt nem írhatsz, tény. Volt a 6990-m, azért adtam el, mert voltak szoftveres nyűgök vele, viszont ezek java része a játékhoz volt köthető, nem az AMD-hez. ( például Akadás a BF3-ban ) A grafikai hibákat meg megint csak hagyjuk... hónapokig vibrált ETS2 alatt az árnyék a GTX780-l, egy büdös szót nem szóltam, mert tudtam, hogy előbb-utóbb jó lesz. Ugyanez igaz az AMD-re is... a mai napig egy olyan játékot ismerek, amiben végleges gyártófüggő grafikai hiba van. Idővel minden megoldódik, ennyi...
És akkor az én időm itt fogyott el, nem kezdem el iderángatni az NV-s párokat, elég volt egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Milyen TV-t vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro + Rx 580 8gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Radeon RX 9700 XT Gaming OC ICE 16GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest