Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DudeHUN
üzenetére
Hidd el leginkább én szerettem volna nem piszkálni upgradelni folyamat a pc-t mert nem szeretném szerelgetni.
De se anno a 2400G budget hazugság nem jött össze se utánna az akkori árakon összetákolt ryzen 2400 + Gtx1660Amiről írtam is cikket nézd meg.
Még cyberpunk időszak volt azzal teszteltem nem kellett az akkori ray tracing se de ugye változnak az idők most meg már kényszeresen beletehetik.
Én lettem volna a legboldogabb ha még használható marad és nem kell cserélni még más a konzolt ugye nem kell cserélje.
Igen sajnos ez egy nagyon drága hobbi főleg hogy 1080p után mentem 1440p aztán már most ha a lúd legyen kövér akkor 4k. ( Cpu-val is most a BF6 megszivatott mert nem elég persze ez a multi miatt single playereknél nem kell erősebb cpu a 12600k-nál )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest