- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DudeHUN
üzenetére
Hidd el leginkább én szerettem volna nem piszkálni upgradelni folyamat a pc-t mert nem szeretném szerelgetni.
De se anno a 2400G budget hazugság nem jött össze se utánna az akkori árakon összetákolt ryzen 2400 + Gtx1660Amiről írtam is cikket nézd meg.
Még cyberpunk időszak volt azzal teszteltem nem kellett az akkori ray tracing se de ugye változnak az idők most meg már kényszeresen beletehetik.
Én lettem volna a legboldogabb ha még használható marad és nem kell cserélni még más a konzolt ugye nem kell cserélje.
Igen sajnos ez egy nagyon drága hobbi főleg hogy 1080p után mentem 1440p aztán már most ha a lúd legyen kövér akkor 4k. ( Cpu-val is most a BF6 megszivatott mert nem elég persze ez a multi miatt single playereknél nem kell erősebb cpu a 12600k-nál )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest