Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DudeHUN

őstag

válasz Gainka #49570 üzenetére

Amúgy tökre nem. Mert ott is csak lap+CPU+RAM kombó lett vásárolva. Többi régi konfigból jött át. Meg egy PS4 Pro is beesett a kosárba btw. Amúgy tök mindegy. Ez 2017 májusa. Nem ez a légyeg.
    Fejhallgatót is beleszámoljuk? Új ventit, vagy RGB stripet? Kontrollereket? Számlák kellenek mikor mennyit és inflációval korrigáljuk vagy elég a hülyeségből, hogy ki min és hogyan szeret videojátékozni? Jó tudom "nEm éRi MeG!!44!"
    Szándékosan a játékos kiadásról volt szó. Nem véletlenül.
    Pont nem az a mondandóm lényege, amit megragadtok páran. Gondoltam egyszerűen szemléltetem, hogy jelezzem mennyire nevetséges egy hobbi esetében megérésről beszélgetni és milyen "olcsón" is ki lehet jönni. A te igényeiddel, a te prioritásaiddal. Oké. De lehet felesleges tovább ragoznom, mert akinek eddig nem ment át most sem fog.
    Ha valakit mondjuk egy Ryzen 3D és egy RTX 5080 kombó tesz boldoggá és megengedheti magának, akkor kit érdekel papíron mennyire jó vétel?! Vagy premierkor venni a játékot és nem 3 hónappal később leárazva? Tudja. Oké. De nem érdekli. Ezt akarja és most. Neki ez a jó.

Új hozzászólás Aktív témák